3 leuke ideeën met steenstrips
Interieur Tuin Wonen

3 leuke ideeën met steenstrips

Opzoek naar je volgende project in huis? Wat vind je van de muren binnen? En wat vind je van het exterieur van je huis? Misschien kan ik je inspireren met wat steenstrip ideeën. Steenstrips zijn weer helemaal terug en je kunt er enorm leuke designs mee maken!

Industriële look met baksteenstrips

De industriële look is niet weg te denken uit de interieur wereld. Bijna ieder huis heeft wel een paar industriële elementen. Steeds meer mensen omarmen de zwarte details en stalen elementen. Een populair voorbeeld hiervan zijn de trendy zwart stalen deuren die je veel ziet. Om een industriële look helemaal af te maken heb je eigenlijk en mooie bakstenen muur nodig. Veel huizen in Nederland hebben wel een bakstenen muur verstopt onder een laag stucwerk en andere materialen. Het is veel werk en kan erg kostbaar zijn om deze bloot te leggen. Soms is het zelfs onmogelijk. Dan zijn baksteenstrips een geweldige oplossing. Deze steenstrips zijn gemakkelijk aan te brengen en geven meteen de juiste look. Kwalitatieve baksteenstrips zijn gemaakt van echte bakstenen en komen in een hoop verschillende designs om de perfecte bakstenen muur te vormen.

Natuurstenen strips in de tuin

Als je al tevreden bent met de binnenruimte is het, met de zomer op komst, misschien leuk om juist de tuin aan te pakken. Misschien heb je er nog nooit aan gedacht, maar aan de buitenkant van je huis of de tuinmuren valt ook een hoop op te leuken. Met zandkleurige natuurstenen strips op de muren creëer je gemakkelijk een mediterrane sfeer. Met stenen in een grijze kleur kun je juist een meer moderne look realiseren. Er zijn echt een hoop opties en verschillende looks te bereiken met steenstrips.

Natuursteenstrips op de gevel

Een ander leuk project is de voorgevel van je huis. Zo lang de aanpassingen niet te drastisch is kun je deze aanpassingen makkelijk maken. Controleer dit altijd even bij de gemeente. Maar als je erachter komt dat je deze verandering mag maken, is niets zo verfrissend als een nieuwe look op je gevel. Een letterlijke facelift voor je huis. Hoewel je vaak binnen in je huis zit, geeft het een enorme impact als je de gevel aanpast.

Een laatste belangrijke tip op het gebied van steenstrips is om echt gebruik te maken van goede materialen. Door de juiste steenstrips te gebruiken krijg je het meest natuurlijke resultaat. Dit is het echt waard. NatuursteenStrips is hiervoor een absolute aanrader.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *