Interieur

3 manieren om jouw kamer te maken zonder een kast

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je huurt een appartement, misschien een studio, die niet ideaal is, maar perfect voor het budget. Helaas heeft dat appartement soms een slaapkamer zonder kast. Laat je niet ontmoedigen! Er zijn veel manieren om jouw plaats georganiseerd te houden en eruit te laten zien alsof deze rechtstreeks uit het tijdschrift komt zonder een kast te kopen.

#1 Koop een dressoir

Dit is een voor de hand liggende en eenvoudige oplossing voor de probleemruimte zonder kast. Ga naar een kringloopwinkel, een doorverkoopwinkel of een grote kassawinkel en vind iets dat bij de ruimte en jouw smaak past. Als je de gedachte niet kunt uitstaan om je kleren voor de wereld te laten zien, is deze route je beste optie.

#2 Maak of koop een kledingrek

Kledingrekken zijn geweldig om zonder kast in je kamer te hebben. Of het nu een is die je hebt gemaakt (er zijn zoveel tutorials om dit op internet te doen) of gewoon een die je hebt gekocht, kledingrekken zijn een geweldige aanwinst voor een kamer zonder kast. Je kunt er alles aan doen en meer ruimte creëren door onderaan een plank toe te voegen. Dit is een geweldige manier om je schoenen te laten zien en ze tegelijkertijd een plaats te geven. Of je kunt er alles aan doen er er een krijgen met meerdere hangende niveaus. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het hangt allemaal af van wat voor jou werkt en wat je nodig hebt.

#3 Maak een organizer – hangend kledingrek

Dit klinkt misschien behoorlijk ontmoedigend als je niet precies het type ‘doe het zelf’ bent, maar dat hoeft niet zo te zijn. Maak vrijwel overal in uw appartement en of kamer een hangend kledingrek. Het is net zo eenvoudig om twee sterke touwen of kettingen aan je plafond te hangen en zet te  gebruiken om een paal op zijn plaats te houden. Kledingrek niet helemaal jouw ding? Hang gewoon een ketting langs de muur en haak je kleerhangers in de ketting. Altviool! Jij bespaart niet alleen ruimte, maar nu verdubbelen jouw prachtige kleren ook al kunst.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *