3X de leukste designmeubels
Eetkamer Interieur Woonkamer

3X de leukste designmeubels

Voor een luxe interieur hoef je geen fortuinen uit te geven. Er bestaan een hele hoop mooie items met een design look en zelfs echte designmeubels zijn ooit in de aanbieding. Daarnaast hoeft niet alles in je huis designer te zijn om een mooie luxe uitstraling in huis te creëren. Daarom schijn ik graag wat licht op een aantal leuke designer meubelen om in te investeren of meubelen met een design look om jouw huis een designer sfeer mee te geven.

Xooon meubelen

Een leuk merk wat hele mooie designer meubelen maakt is Xooon. Ik wil hierbij graag de Xooon stoelen in het specifiek noemen. Dit zijn moderne modellen met stalen poten in bijzondere vormen, met daarboven een comfortabele zitting. De zitting is bekleed in luxe ogende stoffen, in luxe kleuren. Door deze stoelen rond de eettafel te zetten krijgt je huis zeker een luxe uitstraling. Een andere leuke optie is om een of twee stoelen in de zithoek te zetten als extraatje bij de bank. Op deze manier heb je met iets minder stoelen en iets minder investering ook een luxe uitstraling in de woonkamer. Een luxe stoel kan een hoop doen voor de sfeer.

Chesterfield bank

Een écht klassieker. Maar een klassieker om een reden. Deze banken stralen luxe uit en zijn erin ongeveer elk materiaal en elke kleur te vinden die je maar kunt bedenken. Een echte Chesterfield bank is erg duur. Gelukkig zijn er een hoop winkels, merken en webshops die de chesterfield look verkopen. Het is een populair model. Omdat het origineel zo duur is, geeft elke bank die erop lijkt meteen een luxe uitstraling. Dat wordt nog meer geaccentueerd als er ook gebruik wordt gemaakt van luxe materialen.

Design lamp

Telt een lamp als een meubel? Ik vind van wel. Vooral een grote sta lamp kan veel toevoegen aan de sfeer en uitstraling van de kamer. Met een goede design of designlook lamp in de ruimte kun je het geheel naar een luxer niveau tillen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *