Keuken

Alles over taupe keukens

Of je nu op zoek bent naar een zwarte, witte, rode of groene keuken, vrijwel alles is mogelijk. Hou je echt van een keuken met een zachte en warme uitstraling? Dan past een taupe keuken misschien wel bij jou. Net weer wat anders dan een standaard witte of grijze keuken. Ben je benieuwd of een taupe keuken bij je past? We hebben alles over deze keuken kleur voor je op een rijtje gezet.

Verschillende mogelijkheden

De kleur taupe heeft een vrij rustige uitstraling, waardoor je de kleur vrij eenvoudig aan je keuken kunt toevoegen. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Zo zijn er verschillende fronten met deze kleur, welke ook andere afwerkingen hebben. Zo heb je de keuze uit een matte of een hoogglans afwerking. Daarnaast zijn er ook werkbladen met een taupe kleur of met taupe accenten erin verwerkt. Je kan dus gaan voor een volledige taupe keuken, of verschillende kleuren en materialen met elkaar combineren.

Geschikte materialen

De kleur taupe is met meerdere materialen te combineren. Houtlook, marmerlook en betonlook vormen allemaal een prachtige combinatie met taupe. Kies bijvoorbeeld voor een marmerlook werkblad en taupe fronten. Of ga voor een meer landelijke uitstraling door te kiezen voor houtlook fronten en een natuurstenen werkblad met taupe accenten. Betreft de kranen en de spoelbak kun je voor vrijwel iedere kleur en materiaal gaan. Zowel zwart als goud, rvs en gun metal combineren goed met taupe.

Keukenstijlen

Taupe is een heel veelzijdige kleur, waardoor het ook bij veel keukenstijlen past. Zoals we net al benoemden past taupe prachtige bij een landelijke keuken. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een moderne keuken creƫren. Ga dan voor een taupe fronten, een donker werkblad en mat zwarte accenten. Liever een klassieke keuken? Ga dan voor taupe fronten met een raamoptiek en combineer dit met een composieten werkblad en rvs-accenten. Zo zijn er nog veel meer keukenstijlen mogelijk.

Persoonlijk advies

Je nieuwe keuken uitzoeken kan best een hele opgave zijn, je moet best veel keuzes maken. Bij onze Kitchen4All winkels helpen onze adviseurs je graag bij het samenstellen van je nieuwe keuken. Onder het genot van een kopje koffie of thee brengen ze jouw wensen in kaart. Aan de hand daarvan maken zijn een 3D-ontwerp en gaan jullie de keuken samenstellen. Met de adviseur maak je een rondje door de winkel om de kleuren en materialen voor je nieuwe keuken uit te zoeken. Samen gaan jullie op zoek naar jouw nieuwe droomkeuken!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *