Alles wat je in huis moet halen om thuis fit te worden
Interieur Keuken Woonkamer

Alles wat je in huis moet halen om thuis fit te worden

Fit worden is iets wat veel mensen graag willen. Thuis sporten wordt ook steeds populairder. Maar wat heb je allemaal nodig om thuis een goed work out te kunnen doen. En welke goodies zijn nog meer nuttig om fit te worden en je voortgang bij te houden. Van rode bietensap maken tot een slimme weegschaal. Wij geven je graag een paar tips.

Goed je voortgang bijhouden

Veel mensen denken bij fitheid aan een laag gewicht, afvallen en er zo goed mogelijk uit zien in de spiegel. Dit zijn niet de beste manieren om naar je voortgang te kijken. Fit zijn gaat om je goed voelen. Door gezond te eten en te bewegen kun je je energieker gaan voelen en kun je vrolijker worden. Daarnaast wegen spieren meer dan vet en kan het daardoor op een normale lijken alsof je aankomt. Hiervoor gebruik je dus beter een slimme weegschaal die ook vetpercentage meet. Een gezond vetpercentage vrouw is een beter streven dan een laag gewicht. Spieren zijn namelijk zwaarder, maar juist heel positief. ‘Aankomen’ is soms dus juist positief.

Een blender of juicer

Gezonde voeding is natuurlijk ook een belangrijk deel van fit worden. Een leuke, makkelijke en lekkere manier om meer groenten en eiwitten binnen te krijgen is met sapjes en smoothies. Het zitten lekker veel vitaminen en goede voedingsstoffen in. Wanneer je de smoothie aanmaakt met melk of zelfs yoghurt krijg je ook een fijne eiwit boost wat goed is voor je spieropbouw.

Work out gear

Wat je nodig hebt voor de work out hangt natuurlijk af van wat je wil gaan doen. Hardloopschoenen als je gaat joggen, een yoga matje voor thuis oefeningen en yoga blokken voor, je raad het al, yoga. Ook zijn er kleine sets met gewichten (dumbells) te koop. Deze zijn enorm handig om je thuis work out een stukje uitdagender te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *