Interieur

Beste plaatsen om beveiligingscamera’s te installeren

De huidige markt biedt een aantal geweldige beveiligingscamera’s voor binnen en buiten aan die een handige huiseigenaar zelf kan installeren. Het enige dat u hoeft te beslissen, is waar u ze neerzet. Onze complete gids voor het installeren van een smart camera is de gids die u nodig heeft om uw bewakingsapparatuur strategisch op te hangen, te positioneren en te installeren.

Beste plaatsen om thuis beveiligingscamera’s te installeren

De prioriteiten van iedereen op het gebied van eigendom, budget en huisbeveiliging zijn verschillend, dus er is geen eenduidige regel voor minima voor beveiligingscamera’s. Overweeg al deze gebieden en bepaal welke absolute vereisten zijn op basis van de kwetsbaarheden in uw huis.

  1. Exterieur: voordeur

Je zou kunnen aannemen dat indringers altijd zijingangen binnensluipen, maar uit statistieken blijkt dat 34% van de inbrekers de voordeur gebruikt. Het is ook waar pakketdieven waarschijnlijk zullen toeslaan. Een camera bij je hoofdingang houdt iedereen in de gaten die je huis binnenkomt en verlaat, van familieleden en babysitters tot onderhoudsmensen, bezorgers en meer. (Pro tip: videodeurbellen zijn een goede keuze voor de voordeur. Je kunt ze gebruiken als primaire camera of in combinatie met een andere buitencamera die op de tuin of garage is gericht.)

  • Exterieur: achter- en zijdeuren

Deuren die uit het zicht zijn, zorgen ervoor dat bezoekers ongemerkt naar binnen kunnen, of ze nu zijn uitgenodigd of niet. Om ervoor te zorgen dat iedereen die binnenkomt en verlaat volledig op de hoogte is, voegt u camera’s toe aan uw secundaire deuren, vooral als een ervan net zo vaak of vaker wordt gebruikt dan uw voordeur, of als een ervan (zoals een kelderdeur) bijzonder aantrekkelijk of toegankelijk lijkt voor een potentiĆ«le indringer.

  • Exterieur: garage en oprit

Een camera gericht op je garage en / of oprit houdt fietsen, gereedschap, grills, sportartikelen, auto’s en iedereen die ermee omgaat in de gaten. Als uw garage vrijstaand is, helpt de camera u verbonden te blijven. Als de garage is bevestigd aan uw huis, bewaakt de extra camera een andere mogelijke toegang tot uw huis. Als er een hek aan het einde van uw oprit is, wilt u daar misschien een camera om iemand te zien die probeert binnen te komen.

  • Exterieur: Tuin

Door de tuin te bewaken, kunt u iedereen in de gaten houden die uw huis van buitenaf bekijkt. Het is ook handig om de activiteiten van kinderen, dieren en indringers vast te leggen.

  • Interieur: gemeenschappelijke ruimtes

Het plaatsen van camera’s op verzamelpunten zoals de keuken of woonkamer is een geweldige manier om te zien of de kinderen doen wat ze moeten doen, of de babysitter attent is, waar de huisdieren aan beginnen, of om te kijken of er huishoudelijke hulp is. schoonmakers en reparateurs. Overweeg om voorrang te geven aan kamers met grote ramen op de begane grond – op die manier kunt u zien of iemand ermee knoeit of er een gebruikt als inbraakpunt.

  • Interieur: hoofdtrap of hal

Plaats een camera op de hoofdstraten in uw huis en het zal moeilijk zijn voor iemand om zich onopgemerkt te verplaatsen. Als iemand binnendringt via een badkamer, slaapkamer of een ander niet-gecontroleerd gebied, worden ze nog steeds op camera vastgelegd als ze door het huis bewegen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *