Tuin

De beste compacte robotmaaier

Grootte is niet altijd de basis voor dingen om geweldig te zijn. Een van de beste voorbeelden daarvan is de robotmaaier RT 300. Robomow heeft een enorme verscheidenheid aan robotmaaiers die allemaal van hoge kwaliteit zijn en een fantastisch resultaat kunnen leveren. Robomow doet het al meer dan 25 jaar, ze hebben de meest innovatieve en beste ontwerpen van robottechnologie voor grasmaaien kunnen leveren. De robotmaaier RT 300 is klein, maar hij kan zeker een klap uitdelen. Het wordt het best gebruikt in gazons die niet te groot zijn. Meestal voor gewone woonhuizen.

Opvallende kenmerken

De robotmaaier RT 300 is, net als de meeste Robomow-producten, compatibel met je mobiele telefoon. Via je mobiele telefoon kun je de werkingsduur regelen; wanneer hij zijn maaisessie start en beëindigt. Je kunt je mobiele telefoon ook gebruiken om hem handmatig te bedienen. Door de My Robomow webapp te gebruiken, kun je de geschiedenis van je grasmaaier controleren. Je kunt de afstand van maaiwerkzaamheden en tijden bekijken waarop het apparaat operationeel is.

Geweldige specificaties

De robotmaaier RT 300 is een kleine en compacte robotmaaier die een gazon van maximaal 300 m2 kan bedekken. Dit model wordt geleverd met een duurzame grote accu van 4,3 Ah. Het batterijtype is Li-ion. Het heeft een energieverbruik van 6 kWh per maand wat zeer efficiënt is. Het duurt ongeveer 180 minuten om op te laden en een maaitijd van 75 minuten. Hij is ook vrij stil, met een gegarandeerd geluidsniveau van 69 db. Zijn geweldige aandrijfmotor en technologie helpen hem echt om er een stille kleine robotmaaier van te maken. Door zijn innovatieve ontwerp is hij in staat om heel gemakkelijk hellingen van 30% oneffenheden te maaien. Hij heeft een gepatenteerde mulchreiniger waardoor je hem niet al te vaak hoeft te onderhouden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *