De handigste hulpmiddelen in huis
Wonen

De handigste hulpmiddelen in huis

Natuurlijk kan niemand zonder een schaar of plakband in huis. Maar wat zijn nu de handigste hulpmiddelen die je echt in huis moet hebben. Misschien ga je voor het eerst op jezelf of zoek je nog handige gadgets om het alledaagse leven wat makkelijker te maken. Lees dan verder!

Vergrootglas

Een hulpmiddel waar je misschien niet aan denkt is een vergrootglas. Maar het zal je verbazen hoe vaak dit hulpmiddel eigenlijk van pas komt. Zo kun je een handloep gebruiken om makkelijker te lezen of zelfs bij het knutselen. Alle kleine precisiewerkjes worden makkelijker met een vergrootglas. Bijvoorbeeld het lezen van was voorschriften of het met de hand stikken van een kapot kledingstuk. Waarom zou je moeilijk blijven doen als je het zoveel makkelijker kunt maken voor jezelf door een vergrootglas in huis te halen.

Zingend ei

Een leuk hulpmiddel voor in de keuken is het zingende ei. Dit is een ei wat je helpt bij het koken van het perfecte ei. Je legt het zingende ei in de pan bij de eieren die je wil koken en het ei zal vanzelf beginnen te zingen wanneer je ei klaar is. Met ‘’in Holland staat een huis’’ laat het ei aan je weten dat je eieren zacht gekookt zijn, als je nog even wacht zal ‘’twee emmertjes water halen’’ door de keuken klinken om aan te geven dat je eieren halfzacht gekookt zijn. Als je je eieren het liefst hardgekookt eet, wacht je tot het Wilhelmus klinkt. Nooit meer googelen hoe lang je een ei moet koken!

Laptophouder

Nu thuiswerken meer gebeurt dan ooit kon ook een hulpmiddel bij het thuiswerken niet ontbreken uit dit lijstje. Een laptophouden verhoogt je laptop waardoor het scherm op een betere hoogte komt te staan. Hierdoor hoef je je nek niet te buigen, komt er minder stres op je nek en kun je meer ergonomisch werken. Ook helpt het je laptop bij het afkoelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *