Bubalou_Roundabout_sofa
Tuin

De leukste ideeën voor jouw tuin!

Yes! De lente komt er nu echt aan. Ik heb al uren in mijn tuin rondgehangen, door het park gewandeld en rondjes langs het kanaal gefietst. Grote kans dat jij er ook lekker op uit bent getrokken. Bij mij heeft me dat wel een paar dingen doen opvallen in de tuin. Mijn geliefde ligstoel is aan vervanging toe en de tuin mist wat fleurigheid. Misschien zijn er jou ook wel wat dingen opgevallen in de tuin die je irriteren of die aan een opknapbeurt of vervanging toe zijn. Daar geef ik je graag wat ideeën voor.

Loungen op een buitenbank

Met een bank voor buiten, breng je je lekkere lounge bank van binnen naar buiten. Een outdoor bank geeft de look van een ‘normale’ bank zoals je in de woonkamer zou plaatsen, maar dan buiten! Dus als jouw tuinmeubilair je ooit heeft tegengehouden om het comfort van je bank te verlaten, is dat nu verleden tijd met een speciale bank voor buiten.

Outdoor banken zijn speciaal gemaakt om te lijken op een bank voor in de woonkamer, maar zijn gemaakt van speciale materialen voor buiten. Op deze manier hoef je niet meer te sjouwen met kussens die je steeds moet opruimen. De banken zijn van waterdichte stof en zijn vaak antibacterieel. Daarnaast zijn ze gevuld met de lekkerste zachte vullingen voor optimaal comfort. Een ideale optie dus om zonder gedoe van de tuin te genieten.

Bloemen!

Een andere tip is het planten van bloemen. Lente is hét seizoen voor bloemen. Je kunt deze kant en klaar kopen of helemaal zelf planten. Waar je ook voor kiest, bloemen fleuren je tuin meteen op. De meest lenteachtige bloemen die je nu kunt kopen zijn natuurlijk de narcissen, hyacinten en krokussen. Het leukste aan deze bloemen is dat ze groeien uit bloembollen. Als je nu dus één keer de moeite neemt om ze goed te planten, heb je er daarna jarenlang elke lente plezier van!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *