Dé tip om je huis te beveiligen
Wonen

Dé tip om je huis te beveiligen

Verlaat jij wel eens je huis met een bezorgd gevoel? Of ben je wel eens weg van huis en vraag je je enorm af of het wel goed gaat? Misschien heb je het zelfs wel eens meegemaakt dat er bij je is ingebroken. Je wil graag je huis en al je spullen die daarin staan goed beveiligen, maar hoe doe je dat? Wij hebben dé tip!

IP-camera

Een IP-camera is een beveiligingscamera op WiFi. Er zijn veel verschillende soorten IP-camera’s op de markt van verschillende kwaliteit en met verschillende functies. Maar over het algemeen zijn deze camera’s makkelijk te installeren en bieden ze een goede laag extra veiligheid.  Wij kunnen een IP Camera kopen zeker aanraden. Kijk goed naar de functies die je kiest en kies vooral een camera met goede beeldkwaliteit zodat, als er toch iets gebeurt, de dader goed op beeld staat. Wij kunnen de IP-camera’s van Somfy aanraden en vertellen graag wat meer over de functies en voordelen van deze IP-camera’s

Bewakingscamera en alarm

Alleen het aanzicht van een bewakingscamera kan een inbreker al afschrikken. De meeste inbrekers kijken namelijk niet naar wat er te halen valt, maar hoe makkelijk ze binnen kunnen komen. Een bewakingscamera is een groot risico voor een inbreken omdat hij niet geien wil worden. Als je de bewakingscamera dan ook nog combineert met een alarm, kun je een inbreker vaak al afschrikken vóór hij überhaupt binnen is. Als hij ondanks de camera toch een poging waagt, zal het alarm veel ongewenst aandacht trekken waardoor hij zal willen vertrekken. Deze alarmen kunnen werken op bewegingssensoren of door inbraakdetectie op basis van raam- of deurcontact.

Livestream en binnen alarm

Een andere optie om je huis te beveiligen is een ‘stand-alone IP-camera’. Dit is ook goed te combineren met de bewakingscamera. Bij deze optie plaats je een camera ín huis en kun je ten alle tijden meekijken met een livestream van je huis. Je kunt pushmeldingen ontvangen op je smartphone en dit is wederom te combineren met een alarm op bewegingssensoren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *