De veiligheid van een video intercom
Tuin Wonen

De veiligheid van een video intercom

Heb je vaak het gevoel alsof je alles in de gaten moet houden? Of juist dat je niet iedereen vertrouwt die voor de deur staat? Dan wil je het liefste de deur ook niet openen als de bel gaat. Alleen weet je dan niet precies wie er voor de deur staat, waardoor je wellicht weer zaken misloopt. In dit geval kun je gaan kijken naar een intercom. Met een Dahua video intercom hoor je de bel niet alleen gaan, maar kun je via een ander scherm ook direct zien wie er langskomt. Uiteindelijk kan het jou veel veiligheid op gaan leveren.

Jij behoudt de controle

Inbrekers willen we te allen tijde uit onze panden houden. Er kunnen altijd mensen op de stoep staan die kwaad in zin hebben. Met een video intercom van Webstore4 kun je daarom altijd op voorhand al zien wie er langskomt, zodat je goed voorbereid bent. Er worden veel vervelende situaties voorkomen door het apparaat te plaatsen. Daarnaast zullen bezoekers zich dan eerst moeten melden, waardoor je zelf bepaalt of je toegang verleent of niet. Je kunt jouw klanten en zakenrelaties gewoon blijven helpen, zonder dat jouw leven een gevaar gaat lopen.

Preventie en meer productiviteit 

Het kan ook preventief werken. Wanneer iemand op de intercom drukt en ziet dat er een camera is, zullen inbrekers vaak weggaan. Camera’s zijn altijd een goede preventie. Ook kan het voor meer productiviteit gaan zorgen. Wanneer de bel gaat, moeten de werkzaamheden normaal gesproken stilgelegd worden om naar de deur te lopen. Door alleen even op het scherm te kijken kan direct een beslissing worden genomen en kan de deur vanaf een afstand geopend worden. Iedereen kan gewoon door met het werk, waardoor de omzet wellicht ook weer hoger wordt in de toekomst. Jouw bedrijf kan er alleen maar profijt van hebben.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *