Wonen

Dit zijn de 5 grootste voordelen van PVC ramen en deuren

PVC is tegenwoordig het meest gekozen materiaal bij het kiezen van ramen en deuren. Dit is niet zomaar. De deuren en ramen van PVC hebben namelijk een hele hoop voordelen. We zetten ze graag voor je in een overzichtelijk overzicht.

Weerbestendig

Ramen van PCV zijn erg stevig en kunnen daardoor wel tegen een stootje. Bij verschillende weersomstandigheden zijn PVC kozijnen de beste keuze. PVC ramen en deuren zijn waterdicht. Door het sterke materiaal zijn PVC ramen en deuren ook inbraak werend te noemen. Door het stevige materiaal gaan de PVC deuren en ramen lang mee.

Gemakkelijk in onderhoud

We vertelde je net al dat PVC ramen en deuren een lange levensduur hebben. Dit komt naast het stevige materiaal ook doordat ze nauwelijks onderhoud nodig hebben. Kozijnen van hout moeten regelmatig geschilderd worden, kunststof kozijnen moet alleen af en toe schoongemaakt worden. Ideaal!

Goedkoop

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe materialen voor je ramen en deuren kom je er snel achter dat PVC de meest gunstige prijs heeft. Per m2 is de gemiddelde prijs van PVC ramen en deuren ongeveer €700. Zowel aluminium als houten ramen en deuren zijn een stuk prijziger. Daarnaast gaat het lang mee en hoef je het niet snel te vervangen.

Goede isolatie

Steeds meer mensen willen duurzaam bouwen of verbouwen. Daardoor is het aantrekkelijk om te investeren in ramen en deuren van PVC. Ze hebben de hoogste isolerende waarde vergeleken met andere soorten ramen en deuren. Dankzij de isolerende werking van PVC ramen en deuren zijn ze erg milieuvriendelijk te noemen.

Ben je benieuwd of PVC deuren en ramen bij jouw verbouw of bouwplannen passen? Neem dan contact op met Deceuninck. Wanneer je op zoek bent naar de specialist van ramen en deuren ben je hier aan het juiste adres. Zo geniet je snel van een duurzaam huis.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *