Eetkamer Interieur Wonen Woonkamer

Een houten tv meubel op maat bestellen?

Zou u graag een tv meubel willen die precies bij uw tv past? Laat dan een tv meubel op maat maken. Echte meubelmakers gaan graag voor u aan de slag zodat u een unieke tv meubel in huis heeft. Geef uw wensen door aan de professionals en zij zullen een schets maken voor een passende tv meubel. Wilt u graag meer informatie over een tv meubel op maat hout? Lees gerust verder.

U staat er niet alleen voor 

Als u een meubelmaker inschakelt, is het de bedoeling dat zij u ondersteunen. U geeft uw wensen door en de interieur experts gaan ermee aan de slag. Wij helpen u graag en vertellen u welke stappen er gevolgd gaan worden. Het is als eerst belangrijk om een stijl uit te kiezen zodat het de tv meubel goed in uw interieur gaat passen. U kunt inspiratie opdoen uit het assortiment of u kunt een eigen tv meubel samenstellen.  Na het uitzoeken van een stijl zijn de afmetingen ook erg belangrijk. Niks is te gek. Kies een afmeting die u nodig heeft en geef het door aan de interieur experts. De laatste stap is om de materialen en kleuren uit te kiezen. U zult hierbij ook advies krijgen zodat de juiste materialen gebruikt worden.

Hoelang duurt een tv meubel op maat maken?

Als de tekening door u zijn goedgekeurd, zal de productie op gang gezet worden. Er zal vooraf een productietijd en levertijd afgesproken worden. Vaak zijn de gemiddelde productietijden 6 tot 8 weken. U kunt er ook voor kiezen om een ander meubel op maat te laten maken. U kunt bijvoorbeeld een tafelblad hout op maat laten maken. Zo kunt u uw meubels op elkaar afstemmen. Een tafelblad hout op maat heeft dezelfde werkwijze als een tv meubel. U kiest de stijl, afmetingen en de materialen. Voor meer vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met een interieur expert. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *