Eetkamer Interieur Keuken Tuin Wonen Woonkamer

Een plexiglas schilderij als sfeermaker

Iedere ruimte brengt zijn eigen sfeer mee, maar met een plexiglas schilderij voeg je wel iets heel bijzonders toe. Unieke afbeeldingen, ragscherp afgedrukt en geplaatst achter acryl tot vijf millimeter dik verlenen welke kamer, kantoor, gang of hal dan ook een eigen heel identiteit. Het zijn kunstwerken waar je niet omheen kunt en die je, door de manier waarop ze vervaardigd zijn, meenemen naar de wereld van luxe en comfort.

Unieke levendigheid

De keuze aan afbeeldingen die geleverd worden als plexiglas schilderij is met recht groot te noemen. Daardoor is een plexiglas schilderij voor iedereen geschikt. Wat je smaak ook is, je kunt altijd genieten van deze bijzondere wereld. Het plexiglas schilderij zorgt namelijk voor een speciale beleving van het kunstwerk, de afbeelding en dat komt door het acryl, kristalhelder en van museumkwaliteit, waar de afbeelding achter verlijmd is. Door de dikte van het plexiglas verandert de lichtinval continue wat voor een wisselend beeld zorgt, ieder moment van de dag weer. Valt er daglicht op dan levert bewolking een volstrekt ander plexiglas schilderij op dan wanneer de zon schijnt of als het regent. Ook de kijkhoek bepaalt hoe je het schilderij ziet.

De uitstraling die bij u past

Een plexiglas schilderij hoeft niet altijd glanzend te zijn, hoewel dat vaak gekozen wordt vanwege de sprankeling. Je kunt ook voor een matte uitvoering kiezen, dat doet niets af aan het briljante van het kunstwerk. Of je kiest voor dibond, een weerbestendige metaalsoort. De matte afbeelding en extreme duurzaamheid vormen samen een weerbestendig kunstwerk, wat het ideaal maakt voor gebruik buiten. Wil je zeker weten dat je jarenlang plezier hebt van het plexiglas schilderij, laat er dan een kunststofplaat achter verlijmen. Het schilderij krijgt er een extra stevige, vormvaste en duurzame afwerking door.

Puur persoonlijke ervaring.

Om het plexiglas schilderij nog meer een glossy gevoel en elegantie mee te geven dan het van zichzelf al heeft, wordt de foto meestal met een aluminium ophangprofiel opgehangen. Het gevolg van deze blinde ophangmethode is dat de afbeelding iets van de muur komt, zodat het tegen de muur lijkt te zweven. Het geeft een mooi effect en benadrukt de luxueuze uitstraling. Natuurlijk is het ook mogelijk een lijst als afwerking te kiezen. 

Het kunstwerk kan wat afmeting betreft ook helemaal aan de persoonlijke wensen aangepast worden en, wanneer de afbeelding daarvoor geschikt is, zelfs rond geleverd worden. Door het lichte gewicht van het plexiglas zijn behoorlijke formaten mogelijk en staat niets meer in je weg een flink formaat plexiglas schilderij uit te zoeken om de beleving en sfeer zo optimaal mogelijk te benutten. Een kunstwerk aan de muur is niet snel te groot.

Glossy luxe en elegantie.

Het plexiglas verleent door de dikte als het ware een extra dimensie aan de afbeelding. Dieptes lijken dieper, de horizon verder weg, kleuren worden intenser en door de vlijmscherpe afdrukken worden details oogverblindend. Een plexiglas schilderij van hoogwaardige kwaliteit laat als luxueus kunststuk aan de wand een verbluffende indruk achter en voegt sfeer en comfort toe aan het interieur. Waar het plexiglas schilderij ook hangt, het lijkt of je iedere dag kijkt naar een werk uit een galerie. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *