Wonen

Fiets gejat? Dit moet je doen!

Vaak is het slim om een fietsverzekering af te sluiten. Vooral wanneer het om een nieuwe of een elektrische fiets gaat, is het van belang om een partij te kiezen die vrijwel alle soorten afdekt. Een fietsverzekering van InShared staat in noodsituaties voor je klaar. In grote steden is het sneller gebeurd dan je zou denken. Je zet je fiets ergens neer in een (bewaakte) fietsenstalling, hebt een leuke dag, tot je er na afloop achter komt dat iemand jouw stalen ros gestolen heeft. Dat is flink balen! Wanneer dit gebeurt, dien je meteen aangifte van diefstal te doen. Met een beetje geluk kan de politie jouw fiets toch weer opsporen.

Sluit een diefstalverzekering af


Een nieuwe fiets is best duur, maar ook voor reparaties moet je in de meeste gevallen flink wat betalen. Om te voorkomen dat je op deze (hoge) kosten blijft zitten is het slim om een verzekering voor je fiets af te sluiten. Een partij zoals InShared biedt deze verzekeringssoort aan, als jij dieven vanaf nu te slim af wilt zijn. Want ook al wordt jouw tweewieler opnieuw gestolen, dan staat InShared voor je klaar als je een diefstalverzekering hebt afgesloten.

Toch liever een allriskverzekering?

Het voordeel bij een allriskverzekering is dat de verzekeringsmaatschappij jou in alle gevallen helpt. Dus wanneer je per ongeluk schade aan je fiets maakt of wanneer je een ongeluk hebt gehad kun jij op een vergoeding rekenen. Tevens worden de accessoires aan jouw fiets vergoed. Is jouw fiets bijvoorbeeld slachtoffer geworden van de storm Eunice of Franklin? Dan staat InShared voor je klaar.

Thuisbrengservice

Pech onderweg kan helaas iedereen overkomen. Vaak gebeurt het op de meest onpraktische en vervelende momenten zonder dat je het aan ziet komen. In het ergste geval ben je ver van huis en weet je niet hoe je weer terugkomt of regent het pijpenstelen. Kan de dag eigenlijk nog erger? Gelukkig biedt InShared een thuisbrengservice die jouw en je tweewieler weer veilig naar huis brengt, indien jij je verder dan 2 kilometer van jouw huis bevindt. Bevind je je niet verder dan dertig kilometer vanaf de Nederlandse grens? Ook dan profiteer je van de thuisbrengservice. Let op: een lege accu valt niet onder pech, dus zorg ervoor dat je deze op tijd weer oplaadt.

Verzekering voor je fiets afsluiten

Wil jij na het lezen van deze blog ook een fietsverzekering afsluiten bij InShared? Surf dan snel naar de website. Binnen enkele klikken profiteer jij al van deze super voordelige verzekering.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *