Geen categorie

Genieten op de Mallorca eilandengroep

De Mallorca eilandengroep wordt ook wel de Spaande eilanden Balearen genoemd. De eilandengroep kun je vinden voor de kust van Spanje. De eilandengroep ligt in de Middellandse Zee. De meeste mensen, die genieten van het heerlijke weer. Dit is een van de voornaamste redenen waarom toeristen de eilandengroep bezoekt. Er is heerlijk zonnig weer. Ook zijn er clubs en mooie stranden aanwezig. Op de eilanden kun je terecht bij vele verschillende hotels. De meeste hotels hebben dan ook een zwembad. Ook hebben de meeste hotels een all inclusieve arrangement.   

Een na grootste eiland  

Het een na grootste eiland van de Mallorca eilandengroep is het eiland Menorca. Het grootste eiland is uiteraard Mallorca. Op het eiland Menorca kun je genieten van de prachtige natuur. Het eiland kent zelf een hoofdstad, namelijk Mao-Mahon. Vlak bij de hoofdstad ligt en vliegveld. Dit vliegveld kun je vinden aan het oosten van het eiland. Verder is het ook mogelijk om via de boot te reizen. Je hebt namelijk veerboten die van Mao-Mahon naar Barcelona varen. Ook kun je met deze veerboot terecht in Valencia en naar de stad Palma. Op deze manier kun je verschillende plekken bezoeken. Deze manier is erg makkelijk en via de boot is een leuk idee. In Nederland gaan verplaatsen wij ons vaak met het openbaar vervoer en de auto. De boot is dus een leuk alternatief.  

Ibiza 

Het meest bekende eiland van de eilandengroep is Ibiza. Ibiza is vooral bekend onder de jongeren. Dit komt doordat Ibiza wordt gezien als een feest eiland. Er worden namelijk erg veel feesten gehouden op het eiland. Het uitgaansleven is daar erg populair. Op het eiland Ibiza zijn de clubs Club Amnesia en Ushuia Beach Club het meest bekend. Ibiza is niet alleen leuk voor de feesten en voor het uitgaan. Het weer Ibiza is enorm lekker. Je kunt heerlijk genieten van de stranden en van het mooie blauwe water.  

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *