Glas in lood ramen voor extra sfeer
Interieur Wonen

Glas in lood ramen voor extra sfeer

Glas in lood ramen zorgen voor extra sfeer. Het zijn ramen met gekleurde stukjes waar dan gekleurd licht uit komt. Het is daarnaast leuk om naar te kijken en een uniek ontwerp om in je deur of ramen te hebben. Het is weer iets anders dan een normaal raam. Daarnaast kunnen mensen er ook minder goed doorheen kijken. Je kunt in allerlei stijlen een glas in lood raam laten maken. Denk aan verschillende kunststromingen of een bepaald kleurschema. Edelglas kan je hierbij helpen. Je kunt gaan voor strakke vormen of juist een speels ontwerp. Je kunt kiezen voor alleen groene glazen, maar ook voor veel verschillende kleuren glas. Niets is te gek.

Glas in lood ramen voordelen

Er zitten veel voordelen en pluspunten aan het hebben van glas in lood ramen.

  • Je huis heeft een uniek glaswerk en dit is leuk om elke dag te zien
  • Je huis is dat extra beetje gedecoreerd. Als je van decoraties en versieringen houdt hoort een glas in lood raam er echt bij.
  • Mensen kunnen niet zo makkelijk naar binnen kijken via het gekleurde glas.

Glas in lood ramen zijn leuk om te hebben in de voordeur, maar kunnen ook leuk zijn om te hebben boven de ramen. Ook schuifdeuren met een mooi glas in lood ontwerp zijn prachtig. Hier kun je dan minder door heen kijken en het staat erg mooi.

Glas in lood ramen laten maken

Bij Edelglas kun je glas in lood ramen laten maken naar wens. Zij maken glas in lood ramen, maar ook glas in lood deuren. Het maakt voor hen niet uit welk ontwerp of welke kleuren je wilt, zij kunnen het voor je maken. Je kunt zelfs een eigen ontwerp aanleveren om te laten zetten op je glas in lood raam. Niet alleen maken ze het glas in lood, ze komen het ook installeren en fixen als er iets kapot is gegaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *