Wonen

Het belang van sfeerhaard nog steeds onderschat

Overweeg een sfeerhaard als je op zoek bent naar een prachtig middelpunt voor je kamer. Realistische vlammen zijn een mooi onderdeel van een sfeerhaard. Je krijgt een warmte die je interieur warm en comfortabel kan houden tijdens de koude maanden. Daarnaast kun je genieten van het flikkerende, dansende vuurlicht en het geluid van knetterende houtblokken. De betere modellen hebben een langzame uitdoving wanneer het toestel uitgaat en programmeerbare thermostaten voor temperatuurregeling die je niet kunt krijgen met een conventionele haard. Voor het installeren van een chique open haard die warmte geeft, hoef je geen professional in te huren. De visuele charme van een mantel haard kan worden verkregen voor veel minder geld dan het installeren van een conventionele open haard. Een stopcontact is alles wat je nodig hebt.

Verscheidenheid aan ontwerpen

Het aantal beschikbare ontwerpen en stijlen voor sierhaarden is toegenomen. Met strakke en eigentijdse vormen zoals hangende kasten met geborsteld stalen frames en tijdloos prachtige klassiekers met gecanneleerde kolommen en gegoten mantels, is er zeker wat dat past bij je eigen unieke smaak. Veiligheidselementen die bij traditionele haarden ontbreken, behoren tot de vele prachtige voordelen die een sfeerhaard biedt. Een typische veiligheidsfunctie is een timer die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld als je dit niet handmatig doet. Het is een veiligere oplossing in een huis met kinderen en nieuwsgierige huisdieren, omdat de buitenkant ook koel aanvoelt. Kijk op www.sfeerhaard-specialist.nl als je interesse hebt om zelf een sfeerhaard aan te schaffen.

Ook perfect voor huurders

Ook voor huurders is een sfeerhaard een ideale optie. Een open haard kan de geneugten bieden voor mensen die geen eigen huis hebben en niet alleen draagbaar zijn. Je kunt deze meenemen als je verhuist naar je nieuwe locatie. Geniet van de warmte en de esthetische aantrekkingskracht van een vuur in ruimtes die er niet vaak een hebben. Een open haard die een vrolijke gloed werpt waar je eet of een romantisch dansend vuur in je slaapkamer, zorgt voor een dynamische en decoratieve sfeer. Zelfs in een ruime badkamer kun je genieten van een knapperend haardvuur terwijl je een bad neemt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *