Het is hoogstens tijd om je raambekleding te vervangen
Interieur Wonen Woonkamer

Het is hoogstens tijd om je raambekleding te vervangen!

Wanneer je raambekleding voor je huis kiest, is de kans groot dat je van plan bent om ze een tijdje te laten hangen. Hoewel de meeste raamdecoratie een levensduur hebben van vijf tot tien jaar, laten de meeste mensen hun jaloezieën en gordijnen veel langer hangen. Hoewel dit misschien een goed idee lijkt, zijn er genoeg redenen om je raambekleding te vervangen. Heb je daar eigenlijk geen zin in? Kijk dan eens naar de raamdecoratie van ilumio, en je zult gelijk 180 graden draaien!

Je raambekleding voldoet niet aan je behoeften

Kijk eens naar je raambekleding. Geven ze je de privacy die je nodig hebt? Houden ze je huis warm in de winter en koel in de zomer? Krijg je nog steeds een schittering op de tv, zelfs als ze gesloten zijn? Je raamdecoratie is misschien nog in goede staat, maar ze dienen niet zoals je zou willen. De verkeerde keuze kan betekenen dat je niet het meeste uit je leefruimte haalt of veel geld verliest aan energiekosten. Vervang ze daarom met verbeterde mogelijkheden. Denk aan een verduisterend rolgordijn in de slaapkamer of plisségordijnen in de woonkamer. Deze laatste houden namelijk de kou tegen en de warmte binnen vast, waardoor je wel tot 25% op je energiekosten kan besparen. Doen!

Je raamdecoratie past niet meer in je huis

Heb je nog steeds dezelfde jaloezieën van toen je huis werd gebouwd? Dan is het hoog tijd voor vervanging. Net als elk ander ontwerpelement in een huis, veranderen de stijlen van jaloezieën en gordijnen door de jaren heen. Ouderwetse gordijnen kunnen een kamer onmiddellijk dateren, en raambekleding die verkleurd is zal je kamer er vies en onverzorgd uit laten zien. Het vervangen van deze raambekleding zal je woning gelijk een frissere uitstraling geven. Denk aan aluminium jaloezieën voor een industriële uitstraling, of ga voor houten jaloezieën om een warme, urban look te creëren. Er is altijd iets te vinden dat bij jouw stijl past!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *