Slapen

Het snurkprobleem oplossen?

Het is een veelvoorkomend probleem: snurken. Veel mensen hebben er last van, zo niet bij zichzelf dan wel bij een partner. Maar waar komt dat snurken nu vandaan? Het ontstaat in principe doordat tijdens het slapen de lucht niet vrij door uw neus en keel kunnen bewegen. Hierdoor ontstaat er een trillend geluid, wat je kent als snurken. Wanneer je last hebt van snurken, heb je vaak ‘slapper’ weefsel dat sneller gaat trillen. Daarnaast kan de positie van jouw tong ook nog effect hebben op snurken. Snurken kan heel veel vervelend zijn voor zowel jezelf als voor degene naast je. Het kan je nachtrust verstoren en dit zorgt er weer voor dat je vermoeiender bent overdag. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel oplossingen om snurken tegen te gaan!

Welke middelen werken het beste tegen snurken?

Er zijn verschillende middelen om snurken tegen te gaan. Een redelijk drastische oplossing is het CPAP masker. Dit is een machine met een masker dat je op moet zetten snachts. De machine blaast verse lucht in het masker, waardoor de luchtwegen open blijven. Het is een heel effectief middel, maar ook heel oncomfortabel.

Gelukkig hebben wij een hele goede oplossing voor jou! De anti-snurk beugel, dit is een beugel dat je snachts in moet doen en die dwingt de onderkaak naar voren. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in de luchtwegen en kan de lucht gemakkelijker erdoorheen. Het trillende geluid is hierdoor verholpen en kun jij en je partner weer rustig slapen. Je kunt de anti-snurk beugel kopen bij Mr. Anti Snurk voor slechts €27,50. Je kunt de beugel ook maat laten maken, maar dit kost vaak veel geld. De universele anti-snurk beugel wordt echter ook vaak als comfortabel bevonden en werkt uitstekend. Dus waarom veel geld betalen voor een op maat gemaakte oplossing, als er ook gewoon een betaalbare oplossing op de markt is?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *