Geen categorie

Hoe kun je je sieraden het beste opbergen zodat je slaapkamer er altijd opgeruimd uitziet?

Voor een sieradenliefhebber kan het een flinke uitdaging zijn om je sieraden netjes op te bergen. Wil je je sieraden als het ware ten toon stellen, zodat je ernaar kunt kijken? Of berg je je sieraden liever geordend op in een sieradenbox? Zoveel mensen, zoveel wensen. Ik neem je mee in de mogelijkheden.

Sommige sieraden zijn té mooi om te verstoppen. Daarom wil je (een deel) van je sieraden waarschijnlijk een mooi plekje geven. Sieraden displays zijn hier speciaal voor gemaakt. Bij een groothandel voor sieraden koop je deze displays en heb je vaak een ruime keuze. Groothandel sieraden gezocht? Online vind je veel groothandelaren zoals Betaalbarekralen.nl. Ga jij voor een sieraad display voor oorbellen, kettingen, armbanden of ringen? Of misschien één van elke soort? Één ding is zeker, met een mooi sieradendisplay integreer je op een stijlvolle manier sieraden in je interieur.

Een oorbellen display komt in diverse soorten en formaten. Hoeveel oorbellen wil je erop kwijt? Wil je één pronkstuk of wil je er alles op kwijt? Ga je voor een houten display, een metalen of een combinatie van beide? Door een webshop te zoeken met genoeg keuze, kun je het display afstemmen op je interieur.

Armbanden displays zijn er van hout, velours, linnen, zijde, noem het maar op. Kies je voor een armbanden standaard of een kussentje? Of plaats je de kussentjes in een houten box? Zo houd je het geordend, maar toch chique.

Displays voor kettingen zijn verkrijgbaar in hout en metaal. Doordat het hout geverfd wordt kun je vast en zeker een kleur vinden die bij je past.

Ringendisplays zijn vaak in de basis van hout, met een stoffen binnenkant van velours of linnen, waartussen je de ringen kunt plaatsen.

Berg je sieraden liever op in een box? Er zijn zowel open als gesloten sieraden boxen. Bij de groothandel in sieraden vind je open boxen van hout, deze zien er mooi uit en je kunt hierdoor gemakkelijk bij je sieraden. Maar er zijn ook diverse soorten gesloten boxen van plastic. Doordat deze boxen afgesloten kunnen worden kan er geen stof of vuiligheid bij je sieraden komen, wat ook zo zijn voordelen heeft. Aan jou de keuze! De boxen zijn verkrijgbaar met diverse hoeveelheden vakjes. Wil je sieraden in een lade bewaren? Kijk dan goed naar de afmetingen, zodat de boxen daar netjes inpassen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *