Tuin

Je buitenruimte verwarmen

Door een vuurkorf of andere warmtebron zoals een kachel met een vloerplaat houtkachel toe te voegen aan je terras of achtertuin, kun je meer tijd buiten doorbrengen. Dit is vooral handig in de nacht of in de winter.  Deze producten verhogen niet alleen de temperatuur. Ze zullen ook helpen om een ​​centraal punt te creëren, je inrichting te verbeteren en je een plek te geven om samen te komen. Hier kun je ontspannen en genieten van de tijd buiten.

Voeg een vuurkorf toe

Vuurkorven zoals die van Blinqkachels zijn de meest populaire manier om een ​​buitenruimte te verwarmen omdat ze gemakkelijk te verplaatsen, goedkoop en gebruiksvriendelijk zijn. Ze kunnen zowel op hout als op gas draaien en zijn meestal laag bij de grond gebouwd, waardoor ze een geweldig middelpunt zijn voor een zithoek. Ze zijn er in vele vormen, maten en materialen en zijn gemakkelijk te combineren met bijna elke ontwerpstijl. Ze zijn een geweldige manier om wat stijl toe te voegen aan je buitenruimte.

Overweeg om vloerverwarming te nemen

Je kunt je terras langer gebruiken door vloerverwarming onder de vloer te plaatsen. Hoewel vloerverwarming meestal binnen te vinden is, worden ze ook buiten steeds populairder. Je kunt systemen installeren om je terras op te warmen, en ze helpen ook om sneeuw te smelten en te voorkomen dat oppervlakken bevriezen. Onthoud dat vloerverwarming alleen door een professional mag worden gelegd.

Koop vloerkleden en dekens voor buiten

Hoewel een vloerkleed voor buiten of een zware plaid niet dezelfde warmte zal bieden als een vuurkorf of terrasverwarmer, zullen ze de ruimte wel gezelliger maken. Voeg een pluche deken of plaid toe aan je terras om jezelf warm te houden tijdens koude dagen of nachten. Doe je plaid een paar minuten in de droger voor extra warmte voordat je deze gebruikt.

Overweeg een buitenkeuken te hebben

Met apparaten die warmte afgeven, maak je van je buitenkeuken een plek waar je op een koude dag wilt zijn. Door een grill, een stenen pizzaoven of ander kookgerei voor buiten toe te voegen, wordt alles snel opgewarmd. De geur van lekker eten zorgt ervoor dat mensen nog lang op het terras willen blijven nadat ze klaar zijn met eten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *