Interieur

Klussen in de zomer

Het is inmiddels hartje zomer, en dus heeft heel Nederland tijd om zijn of haar huis op te knappen. Wil je zelf ook aan de klus slaan? Misschien wil je jouw tuin opknappen, of de buitenmuur schilderen. Kun je wel wat hulp gebruiken voor klusjes rondom het huis? Dan kunnen wij jou deze zomer helpen!

Klusjesman nodig

Op het platform MyGO kun je als huiseigenaar op elk moment van de dag een klusjesman zoeken die jou helpt met jouw klussen. Wanneer het jou bijvoorbeeld niet lukt om een klus uit te voeren, kan je een erkende professional inschakelen via MyGO. Maar wil je de klus wel zelf uitvoeren? Ook dan biedt MyGO genoeg ondersteuning. Op onze website vind je tips, kostenoverzichten, artikelen en een kluskalender. Op deze kluskalender vind je de klussen die je per seizoen kunt laten uitvoeren, perfect voor de zomer. Daarnaast zijn achtergrondinformatie en tips groots aanwezig bij MyGO.

Zomerklussen 

Het weer deze zomer zit niet altijd mee, maar toch zijn er genoeg mooie dagen waarop jij buiten aan de klus kunt. Dit zomerseizoen is perfect voor klussen om het huis, omdat er in dit seizoen niet veel regen valt. Ga aan de slag met de gevel, het dak of de tuin, want het is buiten mooi weer. Maar ook binnen in huis is er genoeg te doen, een eigen huis is immers nooit af. Kies voor het voorbereiden van het huis voor de winter, check je CV-ketel, (vloer)verwarming of isolatie. Op MyGO vind je een eenvoudig overzicht met tips en checklists, waardoor je meteen aan de slag kunt.

Grote projecten

Denk je erover na om een grote klus rondom het huis uit te voeren, of te laten uitvoeren? Dan is het belangrijk om vroeg van te voren contact te leggen met de juiste klusjesman, hij kan namelijk inschatten hoeveel tijd hij nodig heeft en wanneer hij tijd heeft. Hierdoor kun jij op tijd beginnen met het grote project en dit geeft duidelijkheid voor zowel de vakman, als voor jou, als huiseigenaar. 
Heb je nog twijfels over de klussen die jij deze zomer uit wilt voeren? Op MyGO kun je terecht voor veel verschillende tips en de kluskalender.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *