Wonen

Laat een expert je trap renoveren tot een echte blikvanger

Vroeger werd de trap louter gezien als een object dat twee verdiepingen met elkaar verbindt. Er werd bijna niet nagedacht over het design en de uitstraling van de trap. Gelukkig is hier nu verandering in gekomen. Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die hun trap laten ombouwen tot een prachtige eyecatcher. Ben jij ook van plan om je oude trap om te laten toveren tot een mooie blikvanger? Een specialist in traprenovatie laat al jouw wensen in vervulling gaan. Die weet van elke trap een designobject te maken. Bovendien hoeft zo’n mooie trap helemaal niet veel te kosten. Zelfs bij een specialist kunnen de kosten voor een traprenovatie een aangename verrassing zijn.

Jaren plezier van je nieuwe eyecatcher

Je trap omtoveren tot de trap van jouw dromen, hoeft dus helemaal niet veel geld te kosten. Maar is een volledig nieuwe trap niet veel beter? In veel gevallen is het antwoord: nee. Zolang de basis van je trap nog veilig is, biedt een traprenovatie jou de beste en voordeligste oplossing. De bestaande trap wordt namelijk voorzien van overzettreden die exact passen. Dit heet ook wel het trede-over-trede-systeem. De treden krijgen hierdoor een compleet ander uiterlijk, waarna je trap eruit ziet als nieuw. En dat blijft zo! Alle onderdelen zijn bestand tegen stoten, krassen en slijtage. Zo blijft je trap jarenlang spic en span. Over veiligheid is ook nagedacht. De treden krijgen een antislip-toplaag zodat je altijd veilig de trap op- en afloopt. 

Stoor je je aan het gekraak van de trap, of word je diep in de nacht wakker van je thuiskomende puber? Na een traprenovatie heb je hier nooit meer last van. De renovatie zal het gekraak wegnemen en nachtelijke thuiskomers lopen de trap muisstil op. Dat komt door de geluiddempende werking van de treden. Zo slaap je de hele nacht heerlijk door.

Laat je open trap renoveren

Wil je jouw open trap laten renoveren? Schakel hiervoor ook een specialist in. Bij zo’n soort trap is elk onderdeel zichtbaar, waardoor half werk geen optie is. Een expert in traprenovatie neemt je van begin tot eind mee in het proces, en werkt elk detail tot in perfectie uit. Je kunt kiezen voor een enkelzijdige renovatie of een volledige renovatie. Bij een enkelzijdige renovatie wordt alleen de bovenkant voorzien van overzettreden. Hierbij blijft de onderkant dus kaal. Daarom raden wij absoluut een volledige renovatie aan. Daarbij wordt ook de onderkant bekleed. Zo ziet je trap er vanuit elke hoek helemaal als nieuw uit. 

Kosten besparen met traprenovatie

Het trede-over-trede-systeem is zeer praktisch. Alle treden van de bestaande trap worden nauwkeurig opgemeten, zodat de nieuwe onderdelen er als gegoten overheen passen. Op die manier is het niet nodig om je trap helemaal te laten vernieuwen, waardoor je kosten bespaart! Daar komt bij dat de renovatie van je trap vaak al binnen één dag klaar is. 

Wist je dat dit systeem het ook mogelijk maakt, om je open trap eenvoudig om te laten toveren tot een dichte trap? Alleen de stootborden en sluitlijsten hoeven extra te worden geplaatst. Een zo’n trap heeft een aantal voordelen. Van de ruimte eronder kan je efficiënt gebruik maken. Bijvoorbeeld voor een toilet, trapkast of spellenkast. Ten opzichte van een open trap bespaar je ook op stookkosten. Doordat er geen ruimte is tussen de treden, kan warme lucht minder makkelijk naar boven vliegen. Zo houd je beneden meer warmte vast. Dus wil jij kosten besparen? Laat je open trap dan dichtmaken door een specialist.

Vakwerk staat garant voor kwaliteit

Laat jij jouw traprenovatie doen door een echte specialist? Dan weet je zeker dat het tot in perfectie wordt uitgevoerd. Een traprenovatie vraag namelijk om maatwerk. Elk project is uniek en een specialist weet als geen ander hoe hij dit aan moet pakken. Bij Stairz Traprenovatie ben je op de juiste plek. Dat blijkt uit maar liefst dertien jaar ervaring in het renoveren van trappen. Je krijgt niet voor niets twintig jaar garantie tegen het doorslijten. Wil jij jouw trap ook zo’n prachtige look geven waar je jarenlang plezier van hebt? Vraag een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan. De experts komen bij je thuis langs om alle mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk worden al jouw wensen ook uitvoerig doorgenomen. Zo ben je ervan verzekerd dat er geen enkel detail wordt gemist.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *