Interieur

LED TL: een duurzame lichtbron in grote ruimtes

Heb je grote ruimtes waar je veel licht nodig hebt? Bijvoorbeeld om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren? Overweeg dan eens om LED TL lampen aan te schaffen. Het grootste voordeel van LED TL lampen in tegenstelling tot de meer traditionele TL lampen is dat de LED variant ongeveer de helft aan energie verbruikt. Ook gaan ze zo’n vijf jaar langer mee. Zo kun je een hoop geld besparen. Ideaal nu de energieprijzen sterk stijgen!

Waarom LED TL verlichting?

TL lampen worden dus vooral gebruikt in grote ruimtes zoals schoollokalen, ziekenhuizen en sporthallen. Het fijne van TL lampen is dat ze veel licht verspreiden, fel licht, waardoor alle soorten werkzaamheden zoals operaties gemakkelijk en probleemloos uitgevoerd kunnen worden. Net zoals andere LED verlichting, is ook LED TL verlichting in verschillende opties te verkrijgen. Denk aan helder wit en warm wit licht, maar ook koud wit licht is mogelijk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de TL lampen op de situatie af te stemmen. 

Wil je je goed kunnen concentreren? Ga dan voor helder wit. Helder wit licht is zeer geschikt voor in klaslokalen. Wil je alle details goed kunnen zien? Ga dan voor koud wit. Koud wit licht wordt dan ook aanbevolen in operatiekamers. Tot slot kan warm wit licht zorgen voor een huiselijke en aangename sfeer in bijvoorbeeld wachtkamers.

Gloeilamp versus LED TL verlichting

In het geval van LED verlichting wordt maar liefst 90 procent van alle energie omgezet in licht. Bij een gloeilamp is dit niet het geval. Hier gaat de meeste energie verloren aan warmte. Een gloeilamp is dan ook veel minder efficiënt dan een LED lamp. Wie voor duurzaam gaat, kiest dus voor een LED lamp. Niet alleen beter voor je portemonnee maar ook voor het milieu!

De klantenservice van Ledlichtstunter staat voor je klaar


Wil je graag wat meer te weten komen over de verschillende soorten LED TL lampen? Neem dan een kijkje in de webshop van ledlichtstunter.nl. Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij de altijd vriendelijke medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je maar al te graag verder. Wanneer stap jij over op LED TL verlichting?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *