Interieur Wonen Woonkamer

Meer licht in huis met grijs laminaat

Wie nadenkt over een nieuwe kleur vloerbedekking zal waarschijnlijk niet meteen denken aan grijs. Toch is dat een kleur die veel mogelijkheden biedt. Grijze vloerbedekking kan soms een beetje somber overkomen, maar als je kiest voor laminaat grijs eiken zorgt dat voor een verrassend effect. De lichtgrijze kleur heeft als effect dat de ruimte er opgeruimd en licht uitziet. Door de lichte tint lijkt het ook net of de kamer wat groter wordt. Bij het selecteren van grijs eiken laminaat moet je oppassen dat er niet voor een te donkere kleur wordt gekozen. Houd er rekening mee dat een groot vloeroppervlak er in werkelijkheid iets donkerder uitziet dan op een kleurstaal lijkt.

Duurzaam geproduceerd

Laminaat heeft hout als grondstof, maar desondanks wordt Quick-Step laminaat zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Voor de productie van het laminaat hoeft er zelfs geen enkele boom te worden gekapt. De grondstof voor het laminaat bestaat namelijk uit restmateriaal uit de hout- en bosbouwindustrie. De resterende delen van het houtafval worden gebruikt voor de energievoorziening voor de fabrieken van Quick-Step. Het bedrijf is erg trots op de duurzame productiemethoden. Dat is te zien aan het Ecolabel. Dat is een garantie dat de producten voldoen aan de strengste eisen ten aanzien van grondstoffen en ten aanzien van de effecten van het materiaal op de luchtkwaliteit binnenshuis.

Kies voor het gemak van de vakman

Laminaat leggen is een klus die je best zelf zou kunnen doen. Maar het is zwaar en intensief werk. Daarom is het net zo gemakkelijk om je laminaatvloer te laten leggen door de specialisten van Roobol. Het leggen van laminaat is hun dagelijks werk. Daardoor kunnen ze heel snel werken. Zij hebben bovendien de beschikking over alle noodzakelijke gereedschappen. Maak het jezelf dus niet te moeilijk en beperk je tot het uitzoeken van een goede kleur en kwaliteit laminaat. Het wordt vervolgens netjes gelegd door een vakman.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *