Wonen

Michel Doorn, redder in (hoge) nood

Er is niets zo vervelend als een verstopt toilet. Het stinkt, is vies en brengt een hoop schoonmaakwerk met zich mee. En als de nood hoog is, kun je ook nog eens nergens terecht. Daarom wil je een verstopping zo snel mogelijk oplossen. Zit jouw toilet verstopt? In dit artikel lees je wat je daaraan kunt doen.

Wat is de oorzaak van een verstopt toilet?

Een verstopt toilet heb je niet zomaar. Daar is een reden voor. Een aantal van de meest voorkomende redenen voor een verstopt toilet zijn:

  • Je gebruikt teveel wc-papier;
  • Je ontlasting is te hard;
  • Je spoelt regelmatig etensresten weg en het vet hoopt zich op;
  • Een kind spoelt zijn luier of speelgoed door;
  • Er zit een verstopping in het riool;
  • Je septic tank zit vol.

Wat kun je doen als je toilet verstopt zit?

Is de verstopping in je toilet zichtbaar? Dan heb je geluk. Je kunt die waarschijnlijk zelf verhelpen. Trek hierbij wel een paar rubberen handschoenen aan en bedek de grond rondom het toilet. Helaas kun je een verstopping in de meeste gevallen niet zien. Je merkt alleen dat die er zit, als je probeert je toilet door te trekken. In zo’n geval kun je het beste een professionele ontstoppingsdienst bellen.

Wie kan je toilet ontstoppen?

Spoelt jouw toilet niet goed door? Schakel de professionele ontstoppingsdienst van Michel Doorn in en je bent binnen no-time van je probleem verlost. De experts van Michel Doorn hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe ze een verstopping kunnen verhelpen. Of ze nu je afvoerleidingen of riool ontstoppen of je septic tank legen, Michel Doorn is je redder in hoge nood! En het mooie is: deze ontstopper is in het weekend bereikbaar en heeft je probleem meestal binnen een half uur opgelost. Zo zit je niet te lang zonder toilet.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *