Interieur

Moderne bureau en hanglampen voor een optimale werksfeer

Het is bewezen dat de juiste verlichting in een werkruimte een significant effect heeft op de productiviteit. Dus of u nu vanuit huis werkt, uw werk mee naar huis neemt of passieprojecten heeft waaraan u graag quality time besteedt, een goed verlicht thuiskantoor is essentieel. We laten je zien hoe je het meeste uit je werkruimte kunt halen met deze verlichting tips voor thuiskantoren.

Bureaulampen zijn essentieel voor het verlichten van vermoeidheid van de ogen en geven licht voor dichtbij het werk (taken die op korte werkafstand worden uitgevoerd, zoals lezen en schrijven). Om schittering en schaduwen op het scherm te voorkomen, plaatst u uw bureaulamp aan de zijkant van uw computer of werkruimte. Als je de lamp aan de kant tegenover je dominante hand plaatst, voorkom je dat je tijdens het schrijven schaduwen werpt.

Gebruik natuurlijk licht

Natuurlijk licht is de ideale lichtbron voor elke kamer, maar afhankelijk van het ontwerp en de indeling van je huis heb je er misschien niet veel van. Als je het geluk hebt een of twee grote ramen te hebben, kan het verleidelijk zijn om je bureau tegenover het raam te plaatsen. U kunt echter merken dat u recht in de ochtend- of middag zon staart terwijl u aan het werk bent. Plaats in plaats daarvan uw bureau met het raam opzij, om verblinding op het scherm te minimaliseren en toch te profiteren van het licht en het uitzicht.

Een moderne hanglamp kan ook worden gebruikt voor het verbeteren van jouw werksfeer in de avonduren. Hang er een boven uw bureau en laat ongeveer 28 inch tussen de lamp en het bureauoppervlak. Kies de maat van een hanglamp op basis van de grootte van je werkruimte. Het licht dat het geeft, moet het hele bureau kunnen verlichten, van hoek tot hoek. Voor grotere werkruimten kunnen meerdere hanglampen nodig zijn om de juiste hoeveelheid verlichting te bereiken.

De schoonheid en praktische elementen van hangende industriële verlichting

Tegenwoordig is industriële verlichting een essentieel onderdeel van veel interieurs. Er is een breed scala aan stijlen beschikbaar, dus het is begrijpelijk dat velen van ons vaker wel dan niet genoegen nemen met de eenvoudige, klassieke en soms veiligere optie. Hier is niets mis mee, maar ik wil u enkele alternatieven laten zien.

Eerst kijken we naar een  industriële hanglamp met een robuuste uitstraling. Deze industriële lampen kenmerken zich door hun ronde lampenkap en de kleur wijkt af van de kabel en de rest van het licht, zoals je kunt zien op de onderstaande foto. Deze industriële lamp zou veel goeds beloven in elke vorm van shabby chic interieur, met houten meubels en dikke, chique ruwe tapijten en tapijten. U kunt een meer vintage ogend resultaat krijgen door ledlampen te gebruiken, als deze zichtbaar zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *