Interieur

Moderne hanglampen voor een stijlvolle en elegante afwerking in huis

Moderne hangende verlichting is een aantrekkelijk alternatief voor eenvoudige, traditionele verlichtingsarmaturen. In tegenstelling tot klassieke armaturen die vlak tegen het plafond liggen en een kamer gelijkmatig verlichten, hangen moderne hanglampen aan het plafond met een kabel, draad, steel of ketting, en bieden een stijlvolle en zeer aanpasbare manier om een ​​hele kamer op te fleuren of direct licht op een specifiek gebied of kenmerk in een kamer. Moderne hangende verlichting brengt een elegante afwerking in elke kamer. Ze vormen niet alleen een aantrekkelijk middelpunt, maar ze kunnen ook een moderne design look toevoegen aan elke kamer die u maar wilt. Hanglampen zijn te vinden in een buitengewoon breed scala aan stijlen, afwerkingen en maten om uw kamer een moderne of industriële esthetiek te geven. Een industriële hanglamp geeft deze industriële sfeer aan een kamer!

Moderne mini-hangende verlichting

Mini-hanglampen worden vaak gebruikt om kleine kamers of specifieke gebieden in grotere op te fleuren. Ze zijn stand-alone lampen, minder dan 30 cm breed, die de aandacht nauwelijks vestigen op specifieke kenmerken of ruimtes. Omdat mini-hanglampen een uitgesproken eigentijdse uitstraling en aantrekkingskracht hebben, heeft AllModern een breed scala aan moderne mini-hanglampen op voorraad.

Moderne keuken hangende verlichting

Zoals de naam al doet vermoeden, is een hanglamp met kookeiland een ideale lichtbron om boven je kookeiland of een lange smalle ruimte of oppervlak te hangen. Een hanglamp in de keuken kan worden gemaskeerd door een lange, blokachtige kap, of gewoon lijken op een reeks mini-hanglampen die in één armatuur zijn gegroepeerd. Hangende verlichting met kookeiland is vooral geschikt voor gebruik boven lange tafels, langs gangen, of om pooltafels of andere benodigdheden in de speelkamer te verlichten.

Moderne Drum hangende verlichting

In tegenstelling tot de andere soorten hangende verlichting die we hierboven hebben besproken, werpen trommel hanglampen over het algemeen een breder licht en zijn ze meer geschikt voor kamer omvattende verlichting. Deze moderne hanglamp heeft een meer traditionele, ronde vorm, trommel hangende verlichting kan worden aangepast voor gebruik in een reeks ontwerpomgevingen, van modern, industrieel, rustiek of vintage.

Moderne hanglamp met kap vormen en materialen

Samen met de grootte en stijl van een moderne hanglamp, is de hanglamp kap de belangrijkste ontwerpfactor die uw verlichting keuze zal beïnvloeden. Moderne hanglamp kopen zijn te vinden in een ongelooflijke reeks vormen en ontwerpen, variërend van moderne abstracte ontwerpen tot trommel-, kegel-, bel- en andere kapvormen. Afhankelijk van uw persoonlijke stijl en uw huidige interieur, kunt u kiezen tussen meer bekende metalen hanglampen of glazen hanglampen, of meer uitgesproken materialen zoals stof of hout.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *