Badkamer

Natuurlijke huidverzorgingsproducten

Ben jij op zoek naar natuurlijke huidverzorgingsproducten? Dan is Marie Stella Maris het ideale merk voor jou. De producten bestaan namelijk van 90% tot 100% uit natuurlijke ingrediënten. De producten voeden, verstevigen en balanceren de huid, daarnaast ruiken ze ook nog eens heerlijk! De productlijn van Marie Stella Maris is heel uitgebreid, zo vind je handzeep, geurstokjes, handcrème en kaarsen van het merk.  

De kenmerken van de producten

Sinds 2014 levert Marie Stella Maris niet alleen natuurlijk mineraalwater, maar ook natuurlijke verzorgingsproducten. De missie van Marie Stella Maris is dat iedereen op de planeet recht heeft op schoon drinkwater, om mee te kunnen koken, wassen en uiteraard ook drinken. Voor ieder product dat wordt verkocht, gaat er een vast bedrag naar projecten voor schoon drinkwater. Deze projecten zijn opgezet voor mensen die op dit moment nog geen schoon drinkwater kunnen verkrijgen. Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod aan producten. Zo zijn de producten van de Marie Stella Maris Objets d’Amsterdam No.92 heel populair.

Bij Marie Stella Maris vind je naast een uitgebreid los productaanbod, ook een hele leuke gift set. Deze gift set staat leuk thuis voor in de badkamer, maar is ook heel handig voor onderweg. Ben je dus op zoek naar een cadeau voor jouw moeder of vriendin? Dan is Marie Stella Maris ideaal! De gift set zit vol producten voor een perfecte behandeling van de huid en bieden daarnaast ook een heerlijke geur. Alle producten van Marie Stella Maris kun je bestellen bij de webshop esthervanmaanen.nl. Je kunt eenvoudig en snel bestellen, wanneer je dit voor 15:00 doet, wordt jouw bestelling al de volgende werkdag geleverd. Daarnaast worden alle bestelling boven de €50,- verzonden zonder dat jij betaald voor verzendkasten. Kortom, ben je op zoek naar een merk die staat voor kwaliteit en natuurlijke ingrediënten, dan is Marie Stella Maris ideaal!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *