Geen categorie Wonen

Opslagbox huren

Er zijn meerdere manieren om extra opslagruimte te huren. U kunt naar een traditionele self storage, op zoek gaan naar een garagebox of u kunt een opslagbox huren. Het voordeel van een opslagbox is, dat deze niet gebonden is aan een vaste locatie. U kunt de opslagbox voor uw huis laten plaatsen, op de parkeerplaats of deze opslaan in het opslagcentrum. 

Wanneer u gaat verbouwen, verhuizen of tussen twee woningen in zit kan uw opslagbox bij voor de deur worden geplaatst. Zo beschikt u over de extra opslagruimte die u nodig heeft en heeft zal uw spullen binnen handbereik. Sluit de opslagbox af met uw eigen sloten om ervoor de te zorgen dat uw spullen veilig staan opgeslagen. 

Laad uw spullen direct bij u voor de deur in de opslagbox en bespaar veel tijd! Hoe dit werkt, leggen wij u graag uit.

Online reserveren 

Kiest u voor een opslagbox aan huis? Regel dit eenvoudig via uw telefoon. Via de website kunt u aangegeven welk formaat opslagbox u nodig heeft en kunt u de gewenste datum doorgeven. Er wordt voor u een passende prijs gemaakt en u ontvangt een persoonlijke offerte. Liever persoonlijk contact? Uiteraard is het ook mogelijk de reservering telefonisch te plaatsen. 

Opslagbox op locatie 

Uw opslagbox wordt vanuit het opslagcentrum op een verhuiswagen geplaatst die uw box naar de plaats van bestemming brengt. Eenmaal ter plaatsen zal de chauffeur door middel van een mechanische kraan uw opslagbox op de gewenste locatie neerzetten. Dit kan bij u in de voortuin, op de parkeerplaats of zelfs op het dakterras van uw penthouse. 

Opslaan in het opslagcentrum

Uw opslagbox is geplaatst, gevuld en u heeft deze verzegeld met uw eigen sloten. U kunt ervoor kiezen de box bij u in de voortuin te laten staan, u kunt deze ook weer op laten halen. De chauffeur zal uw opslagbox weer achter de vrachtwagen plaatsen die uw opslagbox naar het zwaar beveiligde opslagcentrum brengt. Hier plaatst een geautomatiseerde kraan uw box tussen honderden andere opslagboxen waar deze veilig staat opgeslagen tot u uw spullen weer nodig heeft. 

Heeft u tussentijds iets nodig wat in uw opslagbox staat opgeslagen? Geen probleem! U maakt via uw telefoon eenvoudig een afspraak om uw opslagbox tussentijds te bezoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *