Slapen

Redenen om een stapelbed te kopen

Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar een stapelbed kan voor jou de juiste oplossing zijn. Het kan tijdelijk zijn, maar ook voor een langer termijn. Ligt eraan waarom je precies een stapelbed wilt of nodig hebt. Misschien zijn jullie wel in verwachting van jullie derde kind en hebben jullie niet echt plek in jullie huis of misschien wilt de tweeling gewoon ontzettend graag bij elkaar op de kamer slapen. Een stapelbed biedt niet alleen een oplossing voor ruimtegebrek, maar is ook nog eens ontzettend leuk voor de kinderen.

Twee kinderen in één slaapkamer

Jouw kinderen willen graag op één kamer slapen, want dat is natuurlijk dolle pret en dan zijn de kinderen lekker bij elkaar. Maar wat zou dan ideaal zijn qua bed, want twee aparte bedden neemt wel heel veel plek in beslag. Dan zou een stapelbed wel een goede oplossing zijn! Het stapelbed neemt net zoveel plek in als een eenpersoonsbed en zodoende maak je slim gebruik van de extra ruimte die je dan over hebt. Je kan dan een extra grote kast in de kamer plaatsen om de kleren van beide kinderen erin te stoppen of misschien een leuke, kleine speelhoek waar zij zich kunnen terugtrekken om met elkaar te spelen.

Altijd pret met het stapelbed

Je kinderen staan al te stuiteren om het idee en kunnen niet wachten om zo snel mogelijk in het stapelbed te slapen. Je kunt hen de keuze geven om een stapelbed uit te kiezen en dan wel een beetje hun keuze te sturen, zodat het ook nog eens mooi in het budget past. Een stapelbed is niet meer typisch twee bedden boven elkaar, want intussen zijn er zoveel varianten dat er voor elk kind wel iets tussen zit. Denk bijvoorbeeld aan een brandweer stapelbed, een hut stapelbed of een multifunctioneel stapelbed met kasten. Een stapelbed kopen is niet meer zo makkelijk met zoveel verschillende keuzes in stapelbedden.  

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *