Tuin

Sfeer; binnen en buiten!

Bij anderen lijkt het zo makkelijk; alles leuk ingericht en op elkaar aangepast dat het een sfeervol gevoel geeft. En toch krijg je dat op een of andere manier zelf niet voor elkaar. Er zijn een aantal handige tools die je hierbij kunnen helpen, zodat ook jij dat voor elkaar krijgt!

Pinterest

Google is je beste vriend! Zo ook bij het aanpakken van je in- en exterieur. Ga is eens op zoek naar inspiratie op internet, voornamelijk Pinterest is hier een super handige app voor. Je kunt hier gewoon rondkijken of zoeken op trefwoorden zodat er bijpassende afbeeldingen naar boven komen. Foto’s die je mooi vindt kun je bewaren in je eigen galerij. Super handig dus!

Specialist

Wil je er zeker van zijn dat alles tip top op elkaar is aangepast, vraag dan eens een specialist om langs te komen. Tegenwoordig heb je er allerlei verschillende beroepen voor; interieurstyliste, interieurontwerper, kleurenspecialist en ga zo maar door. Soms moet je hiervoor wel even flink in de buidel tasten, maar succes gegarandeerd!

Originaliteit

De verleiding is groot om gewoon over te nemen wat andere mensen ook doen en wat de trends zijn op het moment. Het is natuurlijk juist leuk om anders te zijn dan de rest of misschien wel juist de trendsetter te worden! Kies jij voor de (ondertussen) standaard zwarte kranen of de gouden details? Dezelfde houten schutting als de buren of kastanje schapenhek? Meedoen met de trends of trendsetter, de keus is aan jou!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *