Slapen

Slapen als een roosje: alles over de Vispring.

Je mist iets pas, als het er niet meer is. Datzelfde geldt voor slaap. Dat slaap belangrijk is, weten we allemaal. Toch staan we er niet elke dag evenveel bij stil. We doen het namelijk gewoon, het gaat automatisch. We staan op, beginnen onze dag en sluiten onze dag af met het naar bed gaan en slapen. Maar, dat slaap zo ontzettend belangrijk is merken we al snel genoeg als we een keer niet goed slapen. We beginnen te tellen, denken te veel, proberen op onze ademhaling te letten, maar raken afgeleid. Het is vervelend als het ons niet lukt om in slaap te komen! Het is niet alleen vervelend op het moment zelf, maar het is ook niet fijn om wakker te worden na zo’n zware nacht. We raken sneller geïrriteerd, voelen ons futloos, hebben weinig concentratie en ga zo maar door. Maar heb je er wel eens over nagedacht dat je misschien toe bent aan een ander bed? 

Veel mensen worden wakker met nek-, rug-, en/of schouderklachten. Wat veel mensen niet weten, is dat een bed op zich de klachten niet veroorzaakt. Deze klachten ontstaan meestal door de dagelijkse dingen die je doet: zware dingen tillen, verkeerde zithouding, verkeerde houding als je staat, stress enz. De klachten kunnen echter wel verergeren door een verkeerde bed of matras. Daarom lees je in dit artikel meer over een Vispring. Een wat? Ja, een Vispring, het bed. Wat dit bed zo bijzonder maakt lees je in dit artikel. Dan kun je direct nagaan of een Vispring iets voor jou is. Zo slaap je hopelijk een stuk beter en word je wakker met minder tot geen klachten.

Wat is een Vispring?

Als je weleens in een beddenwinkel bent geweest, is de kans groot dat in deze winkel ook een Vispring te vinden is. De Vispring boxspring staat hoofdzakelijk bekend om de perfecte combinatie van handgemaakte matrassen en de techniek die in boxsprings wordt gebruikt. Zoals je misschien al weet, bestaat een boxspringbed uit pocketveren. Dit zijn een soort metalen veren, die in zakjes zitten verpakt. Vaak is een boxspring matras voorzien van pocketvering. Er is dan niet één pakje met enkele weren, nee, er zitten heel erg veel van die pockets in het matras. Dat is ook wat het matras zo fijn maakt. Hieronder lees je waarom de Vispring steeds meer populariteit wint.

Waarom een Vispring?

Kun je het al voorstellen? Slapen op een hemels bedje vol veren? Naast de pocketvering, beschikken alle Vispring matrassen over een side stitching. Hiermee wordt bedoeld dat de zijkant van het Vispring matras intern wordt bevestigd aan de pocketvering. Het is allemaal met de hand gemaakt, waardoor je ervan verzekerd bent dat de randen van het matras niet uit zullen zakken. Verder wordt daarmee voorkomen dat de randen van het matras minder strak en stabiel worden. Door de side stitching in combinatie met de pocketvering, wordt ervoor gezorgd dat het lichaam optimaal ondersteund wordt. Het voordeel is, dat de matrassen verkrijgbaar zijn in gigantisch veel verschillende veren, waardoor er voor elk lichaam wel een matras is…. Slaap lekker!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *