Keuken

Spatscherm in de keuken: stijlvolle bescherming voor je keukenmuren

Koken is leuk, maar soms knoeien we en maken we vlekken op de muren in de keuken. Het is echt vervelend als er bijvoorbeeld saus of vet op de muur achter het fornuis terechtkomt. Maar er is een handige oplossing om dit te voorkomen: een spatscherm voor de keuken van Topdoek. De spatschermen zijn op te hangen zonder boren. Hoe fijn is dat? Laten we eens kijken naar de voordelen van deze stijlvolle bescherming voor je keukenmuren.

Bescherming tegen vettigheid

Het beste aan een spatscherm voor je keuken is dat het alle spetters en andere bezigheden opvangt die anders op je muur zouden komen. Normaal behang of tegels zijn moeilijk schoon te maken, vooral als er lastige vlekken zoals pastasaus op zitten of vet tussen de tegelvoegen. Met een spatscherm hoef je je daar geen zorgen over te maken, want het houdt alles tegen, zodat je keuken er altijd schoon en fris uitziet. Kijk bijvoorbeeld eens naar het spatscherm keuken van Topdoek met 15 unieke collecties om wat inspiratie op te doen.

Makkelijk schoon te maken

Een spatscherm kan vies worden door alle spetters die het opvangt, maar het heeft een speciale coating die water afstoot. Daardoor kun je het makkelijk schoonmaken met een vochtige doek. Het is dus heel simpel om je keuken muur schoon te houden, zelfs als er hardnekkig vuil op zit.

Bestand tegen hitte

Nog een goed punt is dat een aluminium spatscherm goed tegen hitte kan. Het kan de warmte van je kookplaat of fornuis aan zonder problemen, terwijl plastic spatbeschermers kunnen smelten. Dit maakt het spatscherm niet alleen handig, maar ook veilig.

Naast voordelen ook super stijlvol

Je kunt uit verschillende mooie opties kiezen. Een speciale keuze is om je spatscherm te personaliseren met een foto die je leuk vindt, zoals een trouwfoto, familiefoto of iets anders persoonlijks. Zo wordt je spatscherm niet alleen praktisch, maar ook een decoratieve toevoeging aan je keuken. Wist je dat je een spatscherm keuken met eigen foto kunt bestellen? Maar er zijn ook andere opties voor als je geen eigen foto hebt. Je kunt dan ook bekende schilderijen gebruiken, prints van bloemen of andere reeds bestaande afbeeldingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is iets dat bij je past. Heb jij al een spatscherm?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *