Tuin

Veelgestelde vragen bij het kopen van een trampoline

De trampolinemarkt is zeer uitgebreid, we kunnen trampolines van verschillende kwaliteiten, vormen en toepassingen vinden, maar het belangrijkste voordat je een trampoline aanschaft, is dat je duidelijk weet waar deze komt te staan ​​en welk gebruik deze zal hebben. Op de website van etantrampolines.com hebben ze verschillende categorieën om de trampolines te onderscheiden. Denk hierbij aan verschillende maten en onderdelen. Maar ook zeker verschillende soorten trampolines, zoals rechthoekige of inground trampolines die je kunt bestellen.

Hoe trampolines te vergelijken?

Trampolines zijn erg populair. Je ziet ze in veel winkels en tuinen, maar zijn ze allemaal hetzelfde? Met zoveel aanbod is het moeilijk om de beste optie te kiezen. Daarom geven we de meest relevante aspecten aan waar je op moet letten om de beste optie te vinden in veiligheid, duurzaamheid en prijs.

1. De structuur van de trampoline.

Het is de basis van een goede elastische trampoline. Goedkope trampoline frames zijn vaak gemaakt van slechte kwaliteit materialen. Is de constructie van binnen en van buiten verzinkt? Als dat zo is, wordt er een anti-corrosie coating op aangebracht. Dit is een belangrijke blauwe indicator om de duurzaamheid van een trampoline aan te geven.

Je moet ook kijken naar de dikte van de diameter en de breedte van de buiswand. Hoe breder en dikker, hoe sterker het zal zijn.

2. De veerbeschermer

Het is het gewatteerde deel dat de veren bedekt (meestal groen, maar je kunt ze ook in rood, blauw of andere kleuren vinden). Hoe dikker en breder de veerbeschermer, hoe meer bescherming hij geeft als je erop valt. Dit is waarschijnlijk het onderdeel van de trampoline dat het meest bij ons wordt gevraagd als vervanging, vanwege de slechte kwaliteit van sommige modellen die door andere bedrijven zijn vervaardigd. Belangrijk is dat ze gemaakt zijn van PVC in plaats van Polyethyleen (PE).

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *