Geen categorie

Waar je op moet letten bij het kopen van inkt

Het is essentieel dat je bij het kopen van een printer let op de kenmerken van inktcartridges. Als een laserprinter toner nodig heeft, heeft een inkjetprinter inktcartridges nodig. Als je de juiste manier kent om een ​​printer en de vraag naar een cartridge te inspecteren, zul je zeker een verstandige beslissing nemen. Als je jezelf wilt uitrusten met kennis over printerinkt en de bijbehorende cartridge, dan is dit artikel iets voor jou.

Belangrijkste kenmerken die je moet kennen

Het eerste waar je op moet letten zijn de kleuren. Je printer moet een complete set kleuren hebben, zoals cyaan, magenta, geel en zwart. Het volgende belangrijke kenmerk is het paginarendement. Paginaopbrengst is het verwachte aantal pagina’s dat je printer kan afdrukken. Er zijn cartridges die een hoger paginarendement kunnen hebben. De volgende is compatibiliteit. Houd er rekening mee dat inktcartridges niet universeel zijn. Ze variëren en je printer heeft mogelijk enkele specificaties nodig waarmee je rekening moet houden. Een ander belangrijk kenmerk is de garantie. Misschien wil je de fabrikanten kiezen die een garantie bieden. Als je printer problemen heeft gehad, kun je contact opnemen met de fabrikant. Het laatste belangrijke kenmerk dat je in de gaten moet houden, is of het nieuwe of gereviseerde inktcartridges zijn. Je kunt kiezen voor een gereviseerde, maar zorg ervoor dat je de bronnen ervan controleert. Zorg er ook voor dat het compatibel is met je printer.

Krijg de inkt die je nodig hebt

Houd er rekening mee dat de inkt die je het meest nodig hebt afhangt van je printer. Als je een laserprinter hebt, kies dan voor toner. Als je een inkjet hebt, zorg er dan voor dat je inktcartridges koopt. Zorg er wel voor dat het model van je printer en de inktpatronen overeenkomen, zodat je onderweg geen problemen zult tegenkomen. Het is altijd beter om je planken te voorzien van compatibele inkt en cartridges dan dat je helemaal geen voorraad hebt wanneer het nodig is.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *