Terras met doek
Tuin

Waarom een schaduwdoek van toegevoegde waarde is

Een schaduwdoek kan voor jou van toegevoegde waarde zijn wanneer je lekker in je tuin zit en wilt genieten van het mooie weer. Je kan zelf bepalen of je dan in de schaduw gaat zitten of dat toch wat van de zon wilt mee krijgen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat jij net wat meer geniet van jouw tuin en huis. Een schaduwdoek brengt toch wat sfeer met zich mee en je kan er lang goed gebruik van maken, als je jouw schaduwdoek ook goed gebruikt en netjes mee omgaat.

Verschillende schaduwdoeken

Niet alle schaduwdoeken zijn hetzelfde, want niet iedereen wilt eenzelfde schaduwdoek en de vraag kan ook gewoon anders zijn. Zo heb je schaduwdoek driehoek, schaduwdoek vierkant en ook een schaduwdoek die in een rechthoek verkrijgbaar is. Het is maar net wat bij jouw tuin past en wat ook voor jou van toegevoegde waarde is. Als iemand jou een ander soort schaduwdoek aanbiedt, denk dan eerst na wat je zelf wilt en of je de beredenering daarin ook goed vindt. Uiteindelijk is het jouw tuin, jouw huis en beslis jij wat er gebeurd. Het laatste wat je wilt is een dure miskoop, waardoor het dus niet van toegevoegde waarde is en jij minder in je tuin gaat zitten.

Schaduwdoek waterdicht of niet?

Er zijn niet alleen verschillende soorten schaduwdoeken in vorm, maar je hebt ook schaduwdoeken die wel tegen een klein regenbuitje kunnen. Een schaduwdoek waterdicht is bestand tegen wat regen, waardoor je nog even wat langer buiten kan zitten of de barbecue langer kan aanhouden. Het is niet zo dat een schaduwdoek 100% waterdicht is. Dat komt door het ademend vermogen, want het belangrijkste doel is toch uiteindelijk om de hitte van de zon te blokkeren en niet de regen. Het kan tegen een buitje, maar zorg er dan ook voor dat het goed schoon wordt gemaakt en ook wordt gedroogd. Hierdoor kan je langer van jouw schaduwdoek genieten en kan het voor een lange tijd van toegevoegde waarde zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *