Geen categorie

Waarom je telefoon niet werkt: Corrosie van de telefoonaansluiting

Corrosie van de telefoonaansluiting is een van de moeilijkste defecten om te diagnosticeren in een telefoonlijn. Corrosie heeft het effect van fluctuerende prestaties met een hogere transmissiekwaliteit van het netwerk van uw ISP en verslechterende prestaties bij je thuis- of bedrijfsstopcontact. Telefoonspecialisten in Fixsupport kunnen de problemen beoordelen als je telefoon het niet doet. Het telefoonpunt moet precies volgens de specificaties worden geïnstalleerd om problemen door corrosie van de telefoonaansluiting te voorkomen. Vocht kan op verschillende manieren worden aangepakt, maar de socket kan enige corrosie hebben ontwikkeld als deze al oud is vanwege jarenlang gebruik. Dit probleem kan de overdracht van de telefoonlijn verstoren. De moderne telefoonaansluitingen zijn corrosiebestendiger en de meeste hebben een beschermplaat die over de kroonjumperpunten op de aansluiting past.

Waarom je telefoon niet werkt: een versleten telefoonpunt

Het probleem met oudere telefoonpuntsystemen wanneer telefoonaansluitingen meer dan 20 jaar oud zijn, is dat ze niet zijn ontworpen voor snelle transmissies. Het zal zeker op een gegeven moment kapotgaan, zelfs als je al een tijdje op een oude telefoon aan het malen bent. De moderne telefoonpunten zijn gemaakt met veel superieure materialen en techniek en ze zullen zonder problemen een consistente werking geven. Misschien wil je een volledige vervanging van de telefoonlijn vragen als je je installatie laat doen door een bevoegde telefoontechnicus.

Waarom je telefoon niet werkt: een versleten telefoonpunt

De telefoonlijn zal zeker worden onderbroken als de leiding van de kabel kapot is en de bekabeling in contact komt met het land. Er kan vocht zijn gelekt in de bedrading van de ISP-telefoon buiten de perimeter van uw eigendom. Dit kan gebeuren bij koppelingen in ondergrondse putten of pilaren tussen kabels als de lijn wordt doorgetrokken naar je huis. Je beschikbare snelheden zullen inefficiënties ontwikkelen als gevolg van het feit dat de status van de bedrading niet volledig benut kan worden. Je kunt terecht bij lokale monteurs en je telefoon laten repareren Den Haag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *