Geen categorie

Waarom laptops leasen voor je werknemers?

Steeds meer werkgevers geven een laptop mee aan hun werknemers. Dit is vooral erg efficiënt. Door de medewerkers een nieuwe laptop mee te geven, kunnen ze altijd en overal werken. Ps. Mensen zijn sneller geneigd om nog wat extra uurtjes te werken als ze deze vanuit huis kunnen draaien. Toch is er wel degelijk een probleem als het gaat om het kopen van nieuwe laptops voor je medewerkers.

Kosten beperken

Natuurlijk heb je het beste met hen voor, maar de aankoop van zo’n nieuw apparaat kost toch behoorlijk wat. Je wilt de kosten als werkgever zo veel mogelijk beperken, maar je wilt de efficiëntie houden. Als dit het geval is, is het het overwegen van een laptop leasen zeker waard. Het voordeel van het lenen van een laptop is dat je een vast bedrag per maand betaalt. Zo verspreid je jouw kosten, betaal je niet alles in één keer én ben je nog eens goedkoper uit. In dit artikel geef ik je een reden om de laptops voor je werknemers te leasen. Dit maakt de werknemers nog net zo blij en hier wordt jij ook blijer van. Een win win situatie dus.

Het is behapbaar

Zoals ik net al even noemde, is een voordeel van het leasen van een laptop dat je de kosten verspreid. Kortom, het is niet direct een enorme investering. Dat is goed voor een gezonde cashflow. Soms kun je ook simpelweg niet eens zo veel investeren. Dan is een laptop leasen veel realistischer. Ga maar eens na: naarmate jouw bedrijf steeds groter wordt, des te meer werknemers zul je krijgen. Tja, die laptops dan? Die moeten er ook steeds meer komen. Leasen dus! Bij het lenen van een laptop betaal je een vast bedrag per maand voor een vooraf afgesproken aantal jaren. Kortom, je weet wat je te verwachten staat. Die zekerheid is altijd mooi meegenomen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *