Interieur

Wat kan je niet missen in een modern huis?

Natuurlijk zit er een groot verschil in een nieuwbouwwoning en een woning uit de jaren 30. Toch kan je beiden huizen heel modern maken. Je kan dit doen door een verbouwing maar ook door technische foefjes aan te schaffen. Toch zie je in een modern huis die helemaal meegaat met de tijd, vaak dezelfde kenmerken. Neem daar je voordeel mee, dit houdt namelijk in dat het werkt.

Smart home

Een modern huis van deze tijd kan geen smart home systeem missen. DIt houdt in dat je vanaf elk technisch apparaat zoals je telefoon, tablet, computer, etc, je huis kan bedienen. Dit kan de verwarming zijn, lampen, gordijnen, wasmachine of misschien wel het koffie apparaat. Je hoeft hiervoor niet eens in huis te zijn. Als je dus heel veel trek hebt in een bakje koffie en binnen 5 minuten thuis zal zijn, kan je dus al vanaf je auto de koffiemachine zijn gang laten gaan. Wel belangrijk dat er een beker onderstaat natuurlijk. Een smart home systeem is dus niet alleen zeer gemakkelijk en bespaard je tijd, het is ook nog eens veilig, beter voor het milieu en je wooncomfort.

Handige keuken

Als je gebruik wilt maken van een smart home systeem is het ook belangrijk dat je keuken mee is gegaan met deze tijd. Dit houdt in dat je gebruik maakt van inbouwapparatuur, die dus van afstand te bedienen zijn. Denk hierbij aan het fornuis, oven, afzuigkap en vaatwasser. Om het nog handiger te maken, zijn er zelfs koelkasten die aangeven wanneer iets op is of over de datum is. Hierbij zetten ze het ook gelijk op je boodschappenlijstje waardoor je het niet kan missen. Daarbij is er ook een verwachting dat het niet lang meer zal duren dat je koelkast zelf zijn boodschappen kan bestellen wanneer iets op is.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *