Interieur

Woning aanpassen boven verzorgingstehuis? Kies voor een tweedehands traplift

Uit onderzoek is gebleken dat de meerderheid van de senioren liever zijn of haar huis aanpast dan dat ze in een verzorgingshuis gaan wonen. Wanneer je woning op dit moment niet goed genoeg geschikt is om in te wonen bij lichamelijke of gezondheidsklachten kun je  daar verschillende maatregelen voor nemen. Een van de meest voorkomende klachten is het verminderen van de mobiliteit. Als oplossing kun je er onder andere met een tweedehands traplift voor zorgen dat je voor weinig geld een stuk mobieler wordt in je eigen woning. Op deze manier is de kans aanwezig dat je veel langer in je woning kunt blijven.

Moeite met traplopen? Een traplift is dan een goede oplossing. De traplift is een hulpmiddel dat bestaat uit een rail over de trap en een stoel met een elektrische motor. De stoel gaat over de rails naar boven en beneden en is handmatig te bedienen.

Dit zijn de voordelen van een traplift

Het aanschaffen van een tweedehands traplift is om meerdere redenen een aanrader. In de eerste plaats helpt het je om mobiel te blijven, zowel bij lichamelijke als gezondheidsklachten. Wanneer je moeilijk ter been bent kan het een opgave worden om bijvoorbeeld trap te lopen. Dit zorgt ervoor dat het beklimmen van een trap op een gegeven moment zoveel mogelijk wordt vermeden. Toch is het belangrijk om actief te blijven en dat maak je jezelf makkelijker met de aanschaf van een traplift. Zo houd je meer energie over voor andere dingen. Een ander voordeel van een traplift is dat dit een goede aanpassing in de woning is. Zo kun je ook als senior langere tijd in je eigen woning blijven en komt er geen verzorgingshuis in het spel. Je bepaalt daarnaast zelf wanneer je de traplift gebruikt. Op goede dagen kun je ook alleen de stevige leuning van de lift gebruiken om boven te komen.

Tweedehands traplift met laagste prijsgarantie

Lijkt een traplift je te duur in aanschaf of wil je hier niet veel geld aan besteden? Dan kun je kiezen voor een tweedehands traplift. Dit is een gebruikte traplift die weer helemaal is opgeknapt. De lift voldoet dus aan alle eisen en kan direct in gebruik worden genomen. Je betaalt een stuk minder voor de tweedehands traplift, maar je kunt wel profiteren van alle voordelen. Het assortiment van tweedehands trapliften is groot, en dat betekent dat je altijd wel een geschikt model kunt kiezen voor jouw woning.

Wat krijg je voor je geld?

Een tweedehands traplift aanschaffen betekent niet alleen dat je de traplift krijgt. Je krijgt daarnaast ook nog te maken met alle extra service. Iedere tweedehands traplift is voorzien van een nieuwe accu en wordt altijd uitgebreid gecontroleerd. Daarnaast kun je altijd een beroep doen op het serviceteam dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar staat. Je bent ook verzekerd van de laagste prijsgarantie en zo weet je zeker dat je niet onnodig veel betaalt voor je traplift. Wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Je kunt altijd een beroep doen op de kennis van een adviseur die bij je langs kan komen. Tijdens het bezoek worden je wensen en eisen in kaart gebracht en wordt ook de trap opgemeten. Ook wordt je dan een passende traplift aangeboden tegen een scherpe prijs. Je hebt tot 5 jaar garantie op je tweedehands traplift.

Heb je interesse in de aanschaf van een tweedehands traplift? Je kunt online het aanbod bekijken, maar je kunt er ook voor kiezen om direct contact op te nemen met een adviseur. Zo kun je ontdekken wat je mogelijkheden zijn voor het aanpassen van je woning. Verhuizen naar een verzorgingshuis is op deze manier niet nodig!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *