Wonen

XXX manieren om je thuis te vermaken

Het is toch niet te hopen dat er weer een lockdown komt.. niemand zit daarop te wachten. Maar mocht dat wel het geval zijn, dan hebben wij hier 4 tips voor je huis waarmee jij je thuis voor langere tijd zal kunnen vermaken.

1.Een gameconsole

Natuurlijk, wie heeft er nog geen playstation of nintendo switch in huis? Een game console aangesloten op de televisie, waarbij je interactieve spellen kunt doen met het hele gezin is super veel fun! Het is zeker vermakelijk en helpt veel, als je samen met je huisgenoten je moet vervelen thuis. Ook is er een optie om alleen te spelen, zo kun je stiekem oefenen om beter te zijn dan de rest in momenten van battle. En je kunt zelf de spellen kiezen die jij leuk vindt!

2.Bordspellen

Ja, lekker ouderwets! Zeker als het buiten geen lekker weer is biedt dit een gezellige oplossing. Met een kop thee in de hand je opa en oma of broertje verslaan in rummikub of mens erger je niet, dat is een oer hollandse traditie en erg gezellig.

3.Investeer in je tuin

Heb je een achtertuin? Dat is mooi! Als er een lockdown dreigt en je gedwongen thuis moet zitten, is dit de ideale tijd om je tuin te gaan opknappen. Onkruid eruit, bloemen (of misschien wel bomen!) erin! Gebruik deze tijd om lekker te klussen en je zaden zullen vruchten afwerpen. Zo kan je ook veel fijner genieten van een mooie tuin als je thuis zit!

4.Een zwembad

Een zwembad in je tuin, waarom ook niet?! Als je niet zo van het harde werken bent maar wel graag buiten bent of in de tuin, is een zwembad een heerlijke manier om even lekker te relaxen, zeker als het warm is buiten. Maar ook als het koud is is een jacuzzi super lekker. Dat maakt ook ‘s avonds in de buitenlucht zijn leuk. Een zwembad in je achtertuin is een investering waar je elk jaar profijt van hebt!


Naast dat dit allemaal leuke dingen zijn om thuis te doen, hopen we toch dat we allemaal wel naar werk en school mogen blijven gaan. Blijf allemaal gezond dus! En misschien kun je alvast sparen voor en game console of zwembad.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *